Hahahahahaha Sestrin muz je ako se ja dobro secam pre nekih desetak godina, za 2 godine zamenio 12 guma i 8 felni, sve pocepane ne njegovom krivicom Dva puta je izbegavao saobracajku pa sleteo sa puta, jednom prilikom sam i ja bio sa njim, tada je autobus presao u nasu traku.
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
pa meni je ovde neki šraf bio, ali mi je nelogično da je on pocepao onako gumu jer je bio 1cm dužine.
Bio sam u Kikindi i tamo su skidali gornji sloj asfalta na jednoj deonici, i zapucao sam preko toga, jer nisu stavili znak kako treba. I izgleda je šraf već ispumpao gumu donekle, pa sam pukao u tu ivicu i pocepao gumu... Malo mi samo čudno što se ta pocepotina i rupa od šrafa nalaze skoro na istom mestu...
Šteta samo jer sam prilično platio ove gume pre 2 sezone, mislio sam da sam miran još neko vreme
Meni je pre par godina na sred magistrale neki komad metala ( podseca na jedan zub noza od kosacice ) podleteo pod auto, i rasekao mi gumu na suprotnoj strani. Ispustila je vazduh za 2 sekunde. Nisam stigao ni da se sklonim sa puta.
''Brzina nikada nikog nije ubila, ali iznenadno stanje mirovanja jeste!''