Pozdrav drustvo, ukratko da se predstavim, veliki sam ljubitelj Alfa Romeo brenda, trenutno vozim Lanciu Y 1.2 u porodici imam i Alfu 147, konkretno od brata , pavlaka02, nadam se da cu se uskoro pridruziti vama sa nekom Alficom. Do tada se vozi Italijanka. Verovatno ste me videli na skupu u septembru i povremenim druzenjima na Kosutnjaku, izmedju ostalog sam snimao i pravio klip za skup u septembru na Navaku :
Nikad neću zaboraviti ovaj auto, bio mi prvi u zivotu. Skupim ko klinac 500 eura i kupim Y na italijanske tablice, samo sto je bio narandžasto/zlatni...Vozio ga "na muda" jedno pola godine i ni jednom me nisu zaustavili
Lepa vremena, bas sam se skoro podsetio, tad je jedino bilo bitno da moze da svira muzika i da se kotrlja i ide...
Hvala na dobrodoslici !
Pored pomenutog nedostatka u brzini dodao bih i povecanu potrosnju, ali to se vec pripisuje nacinu voznje Dobra strana su jeftini delovi i lako nalazenje istih. Takodje bih dodao da je po meni odlicna priprema za Alfu.
Garaža: ex ar147mjtd '05 ex ar147mjtd TI '07 ex ar159 mjtd '09 ex ar GT Q2 271hp '04 ex R.I.P. AR 155 v6 Q2 frankenstein exAr giulieta 1750 QV ar 33 1.7ie/16v ar 75 rosso di beleza Subi impreza sti 300hp
Kako stoje stvari izgleda da se felne nece ni montirati Razlog je taj sto je krntijica ostecena na parkingu (neko ocigledno nije dovoljno skrenuo u krivini i .....pljas). Mislim da bi sada bilo suludo ulagati neki veci novac u nju i da to opet na kraju ne bude kao pre. Neki plan je prodaja ovakve kakva jeste, a felne ce izgleda naci drugog vlasnika
Bedak. Ne znam sta bih ti rekao, ja sam tako rezonovao kad sam prodavao Aurisa. Bio je ostecen branik. I ko god dodje spusta ti cenu kao da je odvaljeno pola auta. Na kraju sam sredio branik i prodao auto bez dinara spustanja cene za nedelju dana.
Artistadellamacchina napisao: Mislim da bi sada bilo suludo ulagati neki veci novac u nju i da to opet na kraju ne bude kao pre. Neki plan je prodaja ovakve kakva jeste ...
Dečko, šta je sa tobom
Prodaćeš auto zbog ulaganja od < 100€
Kazu ljudi “treba slusati starije” dodao bih i iskusnije, tako da je krntijica otisla kod majstora. Rekacija je bila, decko sto ulazes u ovo ? Ali resio sam da ce biti onakva kakvu sam je zamislio i nema stajanja sad. Posle 2 nedelje rada, prouzrokovanog trenutnim stanjem, stigao je poziv da moze da se pokupi macchina i rezultat je premasio ocekivanja ! IDEMO DALJE....
Garaža: ex ar147mjtd '05 ex ar147mjtd TI '07 ex ar159 mjtd '09 ex ar GT Q2 271hp '04 ex R.I.P. AR 155 v6 Q2 frankenstein exAr giulieta 1750 QV ar 33 1.7ie/16v ar 75 rosso di beleza Subi impreza sti 300hp