Sto se tice mene ja sam jedan od onih "opsednutih'' a verujem da nas ima mnogo ovde tako da mislim da ce tema biti pravi pogodak. Evo mojih nekih iskustava:
Chemical guys= Bacanje para
Naime posedujem 7-8 njihovih proizvoda i mogu da kazem da su (bar po meni) mnogo precenjeni. Imao sam mnogo veca ocekivanja od takvog globalnog brenda, mislim da ih Meguiars kida u svakom polju.
Univerzalni cistac Non-sense je stvarno ok proizvod ali za 1800 dinara mozete kupiti skoro 2x vise istog Sonax ili slicnog proizvoda sa istim krajnjim rezultatom.
Leather cleaner- ista cena isto misljenje, na bivsoj 159 sam imao full crvena kozna sedista kao nova i odrzavao sam ih tako sto sam ih jednom u 2-3 meseca prao baby sapunom i posle toga mazao cuvenu Hemel kremu za kozu i rezultati su neverovatni. Izmedju tih pranja koristio sam Turtle Wax Luxe Leather i on se pokazao takodje jako dobro za odrzavanje koze, daje onako pun sjaj a ne izgledaju masno sedista.
Mr. Pink sampon- on je stvarno super, nisam mu nasao manu, lepo pere, lepo mirise, ostavlja lep sjaj, cena ovaj put okej 1300din....
Parfeme Stripper i Vanilla sam koristio i oni su stvarno super ali nisu bas toliko dugo postojani, treba redovno da se prskaju, i opet cena...

Butter Wax- E tu sam popizdeo

Natural Shine sredstvo za vracanje boje plastici i za sjaj plastike i gume- Kao sjaj za gume je super, i kao dressing za plastiku enterijera, daje bas lep dubok izgled plastici i nije masan na dodir i dugo je postojan, za to me bas prijatno iznenadio, a za spoljasnost (mazao sam difuzor, nosace retrovizora, stubove izmedju vrata, zadnje rucke za otvaranje vrata (giulietta)) je katastrofa iskreno, lepo izgleda kad ga ispolirate krpom ali posle 2 sata stajanja na suncu ili prve kise... Cist promasaj
Mikrofiber krpe su im ekstra.
To je to sto se tice Chemical guys, ne bih da ispadne da ih kudim i proklinjem, proizvodi su manje vise okej ali ne vrede tih para i mogu da se nadju i bolji za istu cenu. Sto se tice ostalih proizvoda izdvojio bih
Sonax Wheel Cleaner (onaj sto pocrveni posle nanosenja) je super mislim da je oko 800-900 din. Kolicinski ga ima recimo za 3-4 pranja u zavisnosti od zaprljanosti.
Cetkice za enterijer i felne kupujem na ''aliju'' jako su dobre i jeftine
Toliko od mene za sad kad se setim jos nekih proizvoda koje sam koristio napisacu, nadam se da ce biti jos iskustava Alfista. Pozdrav