Počeću prvo od problema, pošto me to nekako najviše brine. A i nisam je nešto ni previše vozio da bi imao neko mišljenje, mada mi deluje jako moćno i zanimljivo

1. Turbina - "zvižduće" malo više kada je hladna, a kada se ugreje jako se slabo čuje tj nekako normalno. Čitao sam postve baš je neko i okačio link sa yt-a gde mi se identično čuje turbina inače jako dobro povlači u ubrzava (nekako mi se čini da je mnogo agilniji od predhodne 147-ce). Da li treba da se brinem za to? inače ne troši ulje.
2. Pre par dana nakon urađenog malog servisa, imam problem kada je auto hldan (negde oko 50-60 stepeni), naime u drugoj brzini kada mu malo podignem obrtaje (oko 3100-3200) samo od jednom počne da se ponaša kao da nestaje goriva (knedla) i počinje da trokira, nakon ponovnog dodavanja gasa sve normalno prima gas i izbacuje siv dim na auspuh miris približno sagorelog ulja. Posle nema nikakvih problema, normalno vuče i prima gas. Šta može biti? Inače ne prijavljuje nikakvu grešku na dijagnostici.
3. Kvačilo - jako mi nisko hvata, na jedno 2 cm od patosa, da li je to normalno?
4. Trebam pomoć oko skidanja zadnjeg tj trećeg stop svetla da zamenim sijalice.
Hvala unapred na odgovorima.