Iberlauf gurnes u flasu bivode, i posle odredjenog perioda voznje sadzaj flase sipas u motor, i lepo ne moras da kupujes ulje za dolivanje.

P.s. ovo dole desno je rezervoar, a sve ovo je golf 1 dizel.

Mozes li mi opisati kako tj gde si ga stavio kako povezao itd?OMP napisao:pravio sam ja nesto i vozio tako neko vreme pa skinuo
Hvala za info. Aj nacicu tu tvoju temu.alonso14 napisao:Stavljao sam ja na ex q2. Kupio sam od jugise gde sve imas pripreljeno. Samo da nadjes tebi zgodno mesto i da dotegnes selne.. Ima u mojoj staroj temi gde je povezano par slika.
Mora i jedna rupa na nosacu da se busi i da se iskrivi po potrebialonso14 napisao:Stavljao sam ja na ex q2. Kupio sam od jugise gde sve imas pripreljeno. Samo da nadjes tebi zgodno mesto i da dotegnes selne.. Ima u mojoj staroj temi gde je povezano par slika.
Mozes li mi proslediti link te tvoje teme?alonso14 napisao:Stavljao sam ja na ex q2. Kupio sam od jugise gde sve imas pripreljeno. Samo da nadjes tebi zgodno mesto i da dotegnes selne.. Ima u mojoj staroj temi gde je povezano par slika.
pretpostavljam da moze i na 159jtdm 110kw, koja je cifra ako nije tajna?alonso14 napisao:Stavljao sam ja na ex q2. Kupio sam od jugise gde sve imas pripreljeno. Samo da nadjes tebi zgodno mesto i da dotegnes selne.. Ima u mojoj staroj temi gde je povezano par slika.