Evo sam odlučio da prodam Alfu, ali nisam načisto, jer sam se baš vezao za to auto (14 godina je kod mene). to potvrđuje i činjenica da sam je danas registrovao, a tražim i majstora da mi sredi bokser motor 1.4IE. Znam neke sa sajta, ali su nekako daleko. A dobijem podatak u NS da ima neki Sveta iz Sr. Mitrovice koji obožava i radi samo Alfe. Broj koji sam dobio nije aktivan. Pomozite...zna li neko tog čoveka? Hvala, i sve druge sugestije prihvatam.
AR majstor
- peja57
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.4 IE
Pozdrav ekipa!
Evo sam odlučio da prodam Alfu, ali nisam načisto, jer sam se baš vezao za to auto (14 godina je kod mene). to potvrđuje i činjenica da sam je danas registrovao, a tražim i majstora da mi sredi bokser motor 1.4IE. Znam neke sa sajta, ali su nekako daleko. A dobijem podatak u NS da ima neki Sveta iz Sr. Mitrovice koji obožava i radi samo Alfe. Broj koji sam dobio nije aktivan. Pomozite...zna li neko tog čoveka? Hvala, i sve druge sugestije prihvatam.

- Nicola Romeo
- BANOVAN
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW 1.9 150ks '06
--------------------------------
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 115ks '02
--------------------------------
Ex Alfa Romeo 156 SW 2.0TS 16v 155ks '00.
Što ja nekad popijem, nekima teško je preplivati!!!
Re: AR majstor
Sto se tiče boksera, moja preporuka ti je Miša u Malom mokrom lugu.

Što ja nekad popijem, nekima teško je preplivati!!!
- peja57
- jerotije
- BANOVAN
- Garaža: 164 3.0 V6 24v QV
Zbog tog Mise, tj. njegovog radnika, ja ostadoh sa prezupcenim motorom na 1000 km od Beograda...
Moja preporuka ti je Aleksa, ako ti se ne zuri i imas dosta zivaca. Radi sporo, ali dobro i nalazi se u Ripnju.
Moja preporuka ti je Aleksa, ako ti se ne zuri i imas dosta zivaca. Radi sporo, ali dobro i nalazi se u Ripnju.
- peja57
- peja57