Nadam se da će Vučko&friends da se malo više okrenu istočnjačkoj filozofiji...malo je skidanje tablica
http://www.bbc.com/news/blogs-news-from ... e-37847056
Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...
Jesi prodao stare te Yuha sto je prepravio?BobanR napisao:Epilog je da sam kupio nove farove i vratio fabrički setup.
Evo ja javljam čim dozvole "prilike"Veloce napisao:E jedno pitanjee vezano za MiTo vs Giulietta,
kakva je razlika u performansama izmednju MiTo 1.4 TB 155ks i Giuliette 1.4 TB MA 170ks ?
moras imati da bi bio prihvacen u drustvuMiloshBg napisao:Na ovom forumu u zadnje vreme proseravanje u svakoj temi... Jbte kao da svi imamo novca za bacanje.
Samo bih se nadovezao na jerotijev post:jerotije napisao:Ne pricamo ovde o malogradjanstini i cuning smajling indijancima, vec o stvarima koje su evidentno dobre, a to su xenoni - radi bolje vidljivosti i zatamnjena stakla - radi manje temperature u autu leti, a koje drzava ogranicava, umesto da napravi neku jednostavnu proceduru na tehnickom, kao sto neko rece.
Sto se mene tice, ne smetaju mi previse ni xenoni u farovima bez projektora, ako su isti podeseni kako treba.