Slabo se voze alfe u zimskom periodualfanatic napisao:@
@ Presidente
Ideja je fantastična i odmah mi toplo oko srca na sličnu pomisao, ali... ima tu dosta komplikacija.
Prva i osnovna je ta što je decembar i što zavisim od vremenskih prilika jer niti ću voziti MiTo (ukoliko ostane kod mene) niti ću dovoziti Julku dok put ne bude potpuno suv i bezbedan za vožnju na letnjim gumama. To znači da će Julka možda dodatno gostovati kod Stojanova i šepuriti se u salonu ukoliko se zima naljuti.
Drugo, predloženo mi je, a ja sam prihvatio jer moram da natežem budžet ovih dana, da jedan dan odem tamo samo da potpišem papire i odradim birokratiju, pa da se vratim nazad i odradim registraciju kako bih izbegao stavljanje probnih tablica. To znači da mi treba najmanje dva dana da završim ceo proces i dovezem Alfu kući. Uz sve to, ako MiTo ode, moraću se oslanjati na asistenciju rodbine (ili kolega) za dve vožnje do NS. Teško za unapred iskalkulisati, iako naravno ne i nemoguće.
Dakle, u ovom trenutku ništa ne znam i teško mi je i da počnem sa organizacijom. Gledam svaki dan u nebo i vremensku prognozu, a oni su inače tačni i pouzdani![]()
Da ne dužim više, sačekaćemo još malo da vidimo kako se situacija razvija, a ako sve krene iole poželjnim i predvidivim tokom, biće mi zadovoljstvo da to podelim ovde, pa ako ima zainteresovanih da se nešto organizuje...![]()