ja nesto ne mogu da ga smislim, posebno ovaj nizmo paket sa spojlerima, klotara mi nekako lepse i skladnije izgleda ali opet nedovoljno da bih ga posedovao
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Jeste ovako naizgled malo preteran, kao da je iskočio sa monitora neke igrice, ali imam veliki respekt za sve što je sa tim automobilom urađeno i zamišljeno. Dizajn nije za pasti u nesvest, ali uživo izgleda prilično impresivno. Ti pedantno i sa dušom sklopljeni motori jesu malo čudo. Da nema Italijana na sceni svakako bi mi ovaj Japanac bio prvi pik - pre bilo kakve konkurencije iz Nemačke.
Ovo neki moj sugradjanin, Prijepolje tablice i taze registrovan... Ovde je nisam vidjao, ali mislim da znam o kome moze da se radi, ako je to taj lik vozio je pre zuti Stilo Abarth, isto ciganisan nekim detaljima
Ajd sto je bankina tu.... Pa kao ono, ajd mozda nije dosla ekipa za sklanjanje bankine.
Nego mi nije jasno ko se setio toga, s obzirom da je ona druga strana, odnosno drugi smer, u dosta nizem nivou od ovog. Nisu ulice u istom nivou . Moze da se vidi bas lepo po onim belim linijama...
Tako i kad sklone bankinu, treba malo da se skoči