Stalno govorim, ljudi imaju najbolji posao na svetu. Rade bukvalno šta hoće, zezaju se, provociraju bez pardona, sednu u svaki automobil koji požele, a toliko su plaćeni da mogu i da ih priušte privatno
Mislim da je protiv politike foruma kačiti linkove. Možeš recimo vrlo lako pronaći torrent, a i domaći titlovi su već zakačeni kome trebaju. Pogledao sam epizodu danas, Clarkson standardno bira Alfu
Inače pomislio sam da je Stelvio u Misano plavoj boji, ali ova iz epizode je Monte Carlo plava
Imate sve na popcorn-u.
Odlicni su, mislim da su sa humorom premasili sami sebe. Hamonda ne ostavljaju na miru zbog onog udesa a narocito zato sto nisu imali kameru u blizini da snime
Krenula nova sezona koju će činiti po svemu sudeći interesantnih 13 epizioda. Odmah na početku zanimljivost - pronađite "uljeza" na slici u epizodi o muscle cars u propaloj prestonici autoindustrije:
Niko ništa da kaže o poslednjoj sezoni!? Rekao bih da su Clarkson & Co odradili posao u velikom stilu i na vrlo emotivan način, a ja sam oduševljen kompletnim serijalom i njihovom neiscrpnom inspiracijom. Nakon tužnog oproštaja zavladao je ipak blagi optimizam nakon najave da će i dalje da rade i putuju svetom, verovatno praveći već uobičajene specijale. Kako god bilo, nastavljam da ih pratim u bilo kakvoj formi.
Konačno, ono što su odradili u poslednjoj epizodi kada je reč o Fordu, rekao bih da se komotno može preslikati na Alfa Romeo, pa i na samu autoindustriju generalno u onom smislu kako je mi malo stariji doživljavamo. Bukvalno su rekli isto ono što ja ovde trubim već godinama i samo potvrdili ono u čega duboko verujem, odnosno opravdavam trenutnu poziciju Alfe i svih drugih proizvođača kojima su prioritet neke danas skrajnute vrednosti. Zaista sam uživao i čitav The Grand Tour i Top Gear opus mi je deponovan u kolekciji kako bih ga se mogao prisećati s vremena na vreme...