Vozim vec godinu dana auto sa ovim problemom, tako je i kupljen. Prosao sam nekoliko majstora i u principu niko nema pojma sta je, pa da okusam srecu i sa vama

Dakle prvo paljenje u danu je grubo, okrene par puta, zatrese se pa tek onda upali, posle toga pali super bez ikakvih problema. Ovakvo ponasanje je najgore kada je temperatura vazduha od 10 do 15 stepeni, sto je temperatura veca ili manja to je paljenje bolje. Na primer zimi kada je ispod nule pali "na zub" i bez ikakvih problema. Takodje po ovim vrucinama pali, pa ne bas idealno mozda za pola sekunde duze vergla, ali recimo bez vecih poteskoca.
Dakle kada je temperatura u najgorem rasponu (10-15 stepeni) bukvalno ovako pali (nije moj snimak, ako ne sme da se kaci link admini slobodno obrisite):
Naravno bio je na dijagnostici, bez gresaka. Sledeci korak je izgleda nasumicno menjanje delova (mnogo je teorija medju majstorima, moze da bude 10 stvari), za sta ja nemam ni vremena ni zivaca posto ne znam nikog ko bi mi dao da ih skidam sa stranca, dakle morao bi da ih kupujem i vracam zarad jednog testa dnevno. I da napomenem da je auto redovno odrzavan i da vodim racuna o njemu kako dolikuje