Sve o svemu
- Transporter159
- Garaža: Alfa Romeo 159, 1.9 jtdm
- BobanR
- Garaža: Brera 2.4
Sad znamo za koga da glasamo

Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...
- Nicola Romeo
- BANOVAN
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW 1.9 150ks '06
--------------------------------
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 115ks '02
--------------------------------
Ex Alfa Romeo 156 SW 2.0TS 16v 155ks '00.
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
- Jurke
- Drug Član

- Garaža: ex 156 1.8 (2.0) TS
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
156 1.9 MJet 16V SW - Lokacija: Srbija
Na koga misliš? 
Алфа Ромеотик
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
- Macola
- Garaža: AR 147 1.6 105
http://interestingengineering.com/merce ... atch-fire/
Majstor ti je potpuno u pravu, ali ne govori istinu.
- OMP
- Garaža: GP TJet
- OMP
lik objasanjva sa ax dizlom od cak 60 konja kako se tera nord
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Falcon037
- predsednik kluba

- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
- Shanirani
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
A na kraju te iste vesti:
Sergio Marchionne je jučer nakon razgovora s Trumpom u kojem je stigla dobra vijest za proizvođače automobila u SAD-u izjavio kako nije zainteresiran za spajanje sa VW-om, ali nadodao je "Ako Mueller želi doći, zna gdje živim" Ostaje za vidjeti kako će se ova priča rasplesti...
Sergio Marchionne je jučer nakon razgovora s Trumpom u kojem je stigla dobra vijest za proizvođače automobila u SAD-u izjavio kako nije zainteresiran za spajanje sa VW-om, ali nadodao je "Ako Mueller želi doći, zna gdje živim" Ostaje za vidjeti kako će se ova priča rasplesti...
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Dragon
- Saradnik Uprave

ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Alfa će ubuduće još više pažnje obratiti američkom i azijskom tržištu. Tako da planovi za hatchove idu u drugi plan, a razvijaće vozila na platformi Giorgio. Čak razmišljaju o još jednom SUV-u...
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- OMP
ne znam dal je auto jos citav ali pre par godina bio je na prodaju i novac je trebao da ide u neku donaciju. a na nordu ima bolje vreme od Jeremija Klarksona sa jaguarom S type
Re: Sve o svemu
ne znam koji mu je krug ali sigurno ih je obrnuo dovoljno pa ovako cepa, inace auto ima(o) 680.000km na satu a od budz opreme ima jedno kosku na kosevima i malo bolje gume zaboravih koje ali nesto tipa toyo 888, inace lik dodje autom iz Francuske, spava u njemu, odvoza koji krugi i ide kuciFalcon037 napisao:Svaka mu čast kako tera. Ali kako sam skapirao ovo mu je 118i krug da vozi
- Shanirani
@Dragon
A to se zna vec. Ima ona lista koji ce automobili kad biti predstavljeni. Sledeci posle Stelvija je velika limuzina (Alfeta).
A to se zna vec. Ima ona lista koji ce automobili kad biti predstavljeni. Sledeci posle Stelvija je velika limuzina (Alfeta).
- Dragon
- Saradnik Uprave

ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
[video][/video]
- OMP
zanimljivo, dal ima ovo na aliexpresu 
- Dragon
- Saradnik Uprave

ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Sumnjam. 
- Skuks
- Drug Član

- Garaža: 155 1.8ts 16v 1997 Blu Armonico
159 1.9 16v Sportwagon - Lokacija: Beograd - Zemun
I da ima ovo bi ukrali veoma brzo kod nas 
Na naftu se ore. Na plin se greje. Na benzin se vozi!
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
[video][/video]
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- Batman_
- rookie
- Garaža: ...
Ćao svima.
Unaprijed se izvinjavam zbog malo duže objave.
Kao što ćete vidjeti ova objava samo jednim dijelom ima veze sa Alfom. Takođe, ovo ne pišem jer u bliskoj budućnosti planiram da kupim jednu, jer želim da nešto mijenjam na njoj ili možda zato jer imam problem sa pomenutom. Ali mogu vam sa sigurnošću reći da vjerovatno primjećujem više Alfi na putu (tačnije, svaku koja prođe) nego neko ko vozi jednu. A sve to iz razloga jer je jedna ljepotica u vlasništvu meni važne osobe. Čudno... neko bi rekao i da je bolesno, ali na putu od stana do fakulteta tačno znam gdje su svakodnevno parkirane Alfe istog modela kao što je njegova. Ali ne, to nije ta Alfa zbog koje ja gledam i koju priželjkujem da sretnem. Ona ima drugačije retrovizore, premoćne felne i karakterističnu registraciju (a odaziva se na nadimak Ljubavnica
)
Sa njim nisam u kontaktu već neko vrijeme. Ranije nisam imala hrabrosti, a sad nemam priliku da kažem to o čemu već neko vrijeme razmišljam i čega sam sve više svjesna.
Ako pročita ovo, a znam da hoće, jer mi je poznato da je ovdje svakodnevno, sigurna sam da će shvatiti da je njemu upućeno.
Željela sam samo da kažem da ga volim...i da ne postoji dan a da ne pomislim na njega.
Sad, pošto dajete dobre savjete vezane za Alfu, kažite mi da li se trebam boriti za jednog Alfistu?
Poželite mi sreću...
Hvala unaprijed i izvinite još jednom.
P.S. Vidjela sam vam neki dan Giuliu, lijepa je.
Unaprijed se izvinjavam zbog malo duže objave.
Kao što ćete vidjeti ova objava samo jednim dijelom ima veze sa Alfom. Takođe, ovo ne pišem jer u bliskoj budućnosti planiram da kupim jednu, jer želim da nešto mijenjam na njoj ili možda zato jer imam problem sa pomenutom. Ali mogu vam sa sigurnošću reći da vjerovatno primjećujem više Alfi na putu (tačnije, svaku koja prođe) nego neko ko vozi jednu. A sve to iz razloga jer je jedna ljepotica u vlasništvu meni važne osobe. Čudno... neko bi rekao i da je bolesno, ali na putu od stana do fakulteta tačno znam gdje su svakodnevno parkirane Alfe istog modela kao što je njegova. Ali ne, to nije ta Alfa zbog koje ja gledam i koju priželjkujem da sretnem. Ona ima drugačije retrovizore, premoćne felne i karakterističnu registraciju (a odaziva se na nadimak Ljubavnica
Sa njim nisam u kontaktu već neko vrijeme. Ranije nisam imala hrabrosti, a sad nemam priliku da kažem to o čemu već neko vrijeme razmišljam i čega sam sve više svjesna.
Ako pročita ovo, a znam da hoće, jer mi je poznato da je ovdje svakodnevno, sigurna sam da će shvatiti da je njemu upućeno.
Željela sam samo da kažem da ga volim...i da ne postoji dan a da ne pomislim na njega.
Sad, pošto dajete dobre savjete vezane za Alfu, kažite mi da li se trebam boriti za jednog Alfistu?
Poželite mi sreću...
Hvala unaprijed i izvinite još jednom.
P.S. Vidjela sam vam neki dan Giuliu, lijepa je.
- 916
- Garaža: gtv ts,mito 155
- yorda
- Garaža: -
Citroen DS3 1.6THP, '10
---------------------------------
Ex: FIAT 500 '08 1.2 8v - Pablito
Ex: Alfa Romeo 147 Q2, 16v '07
Ex: Audi 80s, '89
Ex: Golf 3, GTI ABF 16v '95
Ex: Alfa Romeo 147 8v, '05 - Lokacija: Beograd
- Zex