Ako moze mali savet kako Vi odrzavate tablu na 156.Pisano je vec na forumu ali da dignem malo temu.Posto je materijal na tabli hrapav od kad je alfa kod mene samo sam brisao magicnom krpom,tj.cistio prasinu medjutim tabla je vremenom pocela da se sareni.Pokusao sam sa vlaznom krpom ali nista nisam dobio.Obican silikon sprej bi verovatno napravio fleke.Da li preporucujete neki isprobani sprej kojim bi osvezio izgled table.Evo slike kako sad izgleda.A blizi se i Huja
ja probao razna sredstva i slaba vajda, jesu usrali tablu za medalju, na staroj alfi jednom namazmem silikon mleko i mesecima lepo izgleda uz povremeno brisanje krpom a na djurdji isto to silikonsko mleko nema apsolutno nikakav efekat jedva primetno a imam i ja par ovakvih kao flekica sto deluju kao izbledelo jedino nisam probao parocistac a i odakle mi
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Imam ja ako si raspolozen mozes da probas kod mene.
Ja sam jednom probao na 155-ici i sve je bilo dobro, tepih i ostalo ali na tabli sam malo preterao i ona je malo promenila boju
Parocistac moze da izgori odredjene stvari, plastike da otopi itd. Ako se ne pazi. Ja sam cistio tablu sa ovim Nigrin sredstvom (skroz desno) i cisti bogami lepo..
bitno je NE koristiti nikakva sredstva za "negu" enterijera, pogotovo u spreju (kao dezodorans) . i ne bi bilo lose da je BEZ silikona
tablu odrzavajte ciscenjem, ne mora nikakav sjaj, osim ako bas zelite, ali onda idu posledice. ili kupite veoma kvalitetne proizvode, gde (uglavnom) nema greske.
"When I see an Alfa Romeo go by, I tip my hat."
Henry Ford