Izađe neka sličica ili brake pads kaput

Mislim dobro zvuči ideja o keramičkim pločicama :-)Boban napisao: Te keramičke pločice dobro zvuče.. ne znam da li ih neko ima na autu
Ja ih koristim. Odlicne !Boban napisao:Mislim dobro zvuči ideja o keramičkim pločicama :-)Boban napisao: Te keramičke pločice dobro zvuče.. ne znam da li ih neko ima na autu
Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...
Treba mi za track, 330 one veće. Našao sam neke Galfer, ali danas kad sam zvao nema ih na stanju više. Treba sutra nešto najkasnije da uzmem, ali pojma nemam šta.BobanR napisao:Daj budi malo precizniji, kakvu sportsku vožnju... fast street, track day, race? Koji Brembo, 305 ili 330mm?
Drug ako se setiš nekoga koga bi mogao direktno da kontaktiram, bio bih ti neizmerno zahvalan.BobanR napisao:Par njih ovde ima na stanju PF01 za taj brembo, pa ako su zainteresovani da prodaju, možda se jave.
zexmaster gt napisao:Ate na 310mm prezivele 4 navaka..i diskovi bez obrade
Posto vidim da pricate o necemu sto me zanima, da ne otvaram novu temu: Od skoro je poceo da mi bord izbacuje obavestenje "LOW BRAKE FLUID AND/OR HANDBRAKE ON" Sad, znam da su malo potroseni diskovi pozadi, sa rucnom je naravno sve u redu, sajla citava, rucna spustena itd. Naravno, i nivo kocionog ulja je u redu, i ulje (kako smo do sada mogli da utvrdimo) nigde ne curi, nivo je stalno isti, takodje, mahom sam primetio da se to desava kada vozim uzbrdo. Auto koci kao i pre, nista ne skripi, ne zakucava, sve standardno. Sta moze da bude problem, tj, resenje?edin napisao:Nista od toga, vec samo gore pomenti zvucni signal.
Eventualno ako padne nivo tenosti za ulje ispod zadovoljavajućeg niovoa, moze na to da se upali lampica