Problem-nerviranje krenulo !
- andrijag59
- Garaža: Alfa Romeo
Nisam skoro bio na forumu zbog posla itd. Dakle pisao sam bio vec o problemu ovom,dakle stoji lampice engine,auto hladan trokira nece gas da primi,dok se malo ne zagreje,samo sto se ne ugasi ! Pocelo je vec da me nervira,skoro sam dotero alfu neku za delove iz italije,istu kao moju znaci boja ista ista kubikaza i probao protokomer probam sonde idalje nista ! Pocelo je vec uzasno da me nervira,svecice su stavljene nove,cale stavio,ne znam koje,da li moze da bude problem ? posto sam citao da imaju neke odredjene za alfu ? Ne znam sta vise da radim,poludecu,osedecu mlad
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
Valjda prvo trebas da nakacis na dijagnostiku i vidis zbog cega je greska pre nego sto zamenis sve? Svecice idu odgovarajuce, ne mogu bilo koje. Moze da te zeza i bobina, kablovi i jos dosta toga. Jel si siguran da je taj protokomer sa drugog auta ispravan?

- andrijag59
- Garaža: Alfa Romeo
Protokomer dobar,proban i moj na drugi auto i sa drugog na moj,na dijagnostici sve sto su rekli sve sam probao,rekli protokomer zamenio nije,svecice stavljene nove,dizne dobre,sonde dobre,a razmisljao sam,postaje nocna mora
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
Evo slicne diskusije. Pisao sam ja moje iskustvo.
viewtopic.php?f=13&t=62182
viewtopic.php?f=13&t=62182
- FantomX
- Garaža: ex Julija 156 SW JTDm / 159.88whp
ex VW Passat 4motion B5.5 131hp tuned
AR 156 JTD 8v 158.9hp - numero duo :) '04 - Lokacija: Beograd