Sta se sve vidja na nasim putevima!!!
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
Re: Sta se sve vidja na nasim putevima!!!
Malo guglah o autu, 4 sekunde do stotke je meni zabavno, pa makar isao na margarin i beli luk, ne znam za vas.

- 916
- Garaža: gtv ts,mito 155
Ne uzima se takav auto samo zbog ubrzanja nego zbog zvuka isto kao i motorcikl, a ovaj auto gubi smisao jer nema to nesto sto krasi kupe
- bums85
Super automobili sa klasicnim motorima odlaze polako u istoriju, cak je i ferari poceo da radi hibridna vozila, pitanje je vremena kada ce izbaciti samo elektricni model. Ljudi su razliciti i neko ce ga kupiti samo da mu stoji u garazi ako treba ili da se kaze da vozi auto od 100+ hiljada. Ko voli zvuk kupice nesto drugo

- MareKG
- Garaža: Alfa Romeo GT JTDm
To polako će trajati još dugo dugoo vremena. Dok smo mi živi klipova ispod haube će biti sigurno. Ne daj bože da umesto pištolja za gorivo guram kabal u utičnicu 

- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
Mislim da preterujete poprilicno.
Da li je neko od vas seo u Elektricni automobil, ili cak u ovaj i8 koji je hibrid?
Da li je neko od vas seo u Elektricni automobil, ili cak u ovaj i8 koji je hibrid?
- jerotije
- BANOVAN
- Garaža: 164 3.0 V6 24v QV
@Shanirani, ne moras da sednes u automobil da bi uvideo njegovu besmislenost. U ovom slucaju, ona se vidi iz aviona.
Tacno je da su i Ferari i Porshe i McLaren uradili hibridne automobile, ali to su auta najvisih performansi trenutno na trzistu. I8 im nije ni blizu.
Kojih novih tehnologija? Rupe iznad stop svetala? Zasto spominjes elektricni SLS ili Tesla motors? To su cisto elektricni automobili ovo je hibrid. Kao Toyota Prius. A sta im je bitno? Da nije potrosnja mozda? Ili 4x4 pogon da moze staramajci da odnese malo kavurme u selo kad zaveje?bums85 napisao:Cena je takva zbog novih tehnologija koje se moraju necim pokriti. Primera radi i elektricni sls amg kosta mnogo vise od benzinskog, pa cena tesla automobila itd. Kome se svidja i ima para on ce da ga kupi, nisu svima bitni podaci koliko sekundi mu treba od 0 do 100 i ostalo.
@Shanirani, ne moras da sednes u automobil da bi uvideo njegovu besmislenost. U ovom slucaju, ona se vidi iz aviona.
Tacno je da su i Ferari i Porshe i McLaren uradili hibridne automobile, ali to su auta najvisih performansi trenutno na trzistu. I8 im nije ni blizu.
Za 120 000 evra do stotke mozes mnogo brze i zabavnije.Malo guglah o autu, 4 sekunde do stotke je meni zabavno, pa makar isao na margarin i beli luk, ne znam za vas.
- OMP
- Garaža: GP TJet
jbg taj je ocigledno video nesto u tom autu cim je puko tolike pare a sta je video vrv samo on zna pa je i glupo raspravljati o tome, ja da imam te pare i da moram da ih potrosim na auto znam samo ih ne bi spucao u jedan auto
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- bums85
- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
naravno da je sranje, i 4x4 je sranje, i tubo benzinac je sranje, automatski menjac je sranje, i nov auto je sranje jer deru servisi u garanciji. a plin je naravno kita, dizel je samo polu sranje jer ipak malo trosi.
opste poznato je da su najbolja kola 10+ godna starosti cene od 2 do 3 hiljade evra. er smo sve to zakljucli iz sopstvenog iskustva, posedvanja i voznje auta od 100+ ljada evra.
opste poznato je da su najbolja kola 10+ godna starosti cene od 2 do 3 hiljade evra. er smo sve to zakljucli iz sopstvenog iskustva, posedvanja i voznje auta od 100+ ljada evra.
- bums85
- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
da budem malo ozbiljan, ja licno nikad ne bih mogao da razumem zasto neko kupuje takva kola, ili satove od nekoliko hiljada ili desetina hiljada evra, ili jahtu (ne volim brodove ni na slici) jer ne razmisljam kao bogat covek. da umem da razmisljam kao bogat covek i da imam njihovu logiku i pogled na svet i sam bih bio bogat, ne bih terao saragu od 500e.
js kad dignem platu odjednom idem od banke do kuce u paranoji, najkracim putem, stezuci dzep da vidim da mi slucajno nekom magijom nije nestao novcanik. izbegavam sve prolaznike da me slucjno neko ne pita koliko je sati ili nesto slicno. i onda kao bijem mozak sto bi neko kupio i8.
js kad dignem platu odjednom idem od banke do kuce u paranoji, najkracim putem, stezuci dzep da vidim da mi slucajno nekom magijom nije nestao novcanik. izbegavam sve prolaznike da me slucjno neko ne pita koliko je sati ili nesto slicno. i onda kao bijem mozak sto bi neko kupio i8.
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Bravo 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- jerotije
- BANOVAN
Nije auto sranje, vec je sranje dati tolike pare za ovaj auto. Ja ne vidim nijedan razlog, osim prestiza, za njegovu kupovinu jer nema nista sto mnogo jeftinija auta nemaju.
Nije ovde stvar u tome ko ima i zeli da da tolike pare na auto, a ko vozi leseve od par hiljada evra i vise stotina hiljada km, vec da li auto vredi tolike pare ili ne vredi. Realno, ne vredi ni polovinu.
Nije ovde stvar u tome ko ima i zeli da da tolike pare na auto, a ko vozi leseve od par hiljada evra i vise stotina hiljada km, vec da li auto vredi tolike pare ili ne vredi. Realno, ne vredi ni polovinu.
- Coo
- Garaža: ex 147 '07 JTDm 8v
Yeti TDI 4x4 - Lokacija: BGD
Očigledno da vredi kad je neko dao tolike pare. Ako se čoveku svideo što da ne-jer je tako u mogućnosti. Pritom ne verujem da mu je jedini auto u kući. Da je bio pametan pa stavio topic na ARCS kao Brera 2.0 vs 2.4 verovatno bi pametnije odabrao. Ovako će da se zlopati 

If it ain't broke, don't fix it.
- jerotije
- BANOVAN
To sto je neko dao tolike pare za auto, nije nikakav argument da auto vredi toliko.
- MareKG
U svetu superautomobila je smešan. I dalje gledam zadnji deo auta i ne mogu da verujem šta su dizajnirali 

- MareKG
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
Jbg Nemacki dizajn.. Hladan i bez prevelikih razmisljanja.
- turshija
- Garaža: Alfa Romeo Spider (939) 3.2 V6 2007
[video][/video]
A uzivo sam video auto pre koju godinu u Becu i raspametio se kako brutalno izgleda uzivo ... Kao iz nekog futuristickog filma ... Da li bi ga kupio da imam para na bacanje ? Da sam BMW fanatik - mozda, ali ima mnogo boljih automobila za te pare, ovo se vise uzima zbog nekog statusa i pokazivanja ...
A uzivo sam video auto pre koju godinu u Becu i raspametio se kako brutalno izgleda uzivo ... Kao iz nekog futuristickog filma ... Da li bi ga kupio da imam para na bacanje ? Da sam BMW fanatik - mozda, ali ima mnogo boljih automobila za te pare, ovo se vise uzima zbog nekog statusa i pokazivanja ...
- 916
- Garaža: gtv ts,mito 155
meni se svidja auto,ali mu definitivno fali motor iz nekog m modela.ovako me podseća na bivo bez alkohola ili e cigaretu...pušiš ti ima dima ali nekako nije to to.e sad da je ultra moderan jeste i sigurno je buducnost jer je u svetu sve manje pravih ljubitelja muskih auta
- turshija
- Garaža: Alfa Romeo Spider (939) 3.2 V6 2007
Pa auto nije full elektrican kao Tesla, ima motor od 1500 kubika i 220 konja na zadnjem pogonu, a prednji pogon elektricni ... Vecina ljudi ga nonstop i vozi bez punjenja, samo na gorivo, a u sport modu se pune baterije (i prilikom kocenja). Samo na baterije (bez goriva) ne mozes ni 20km da predjes, ali uz elektricni pogon auto ima 350 konja. E sad, da je 1.5 tanko za auto koji izgleda ovako - tanko je 

- stef147
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 TS
Ford focus 1.8tdci - Lokacija: Bujanovac
- BobanR
- Garaža: Brera 2.4
i posle Alfa ne valja...pa sama sebe vuče!!! 

Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...