Šta da gledam dalje? Dijagnostika ne pokazuje apsolutno ništa, sve je ok... I ako sam dobro skontao pojavljuje se uglavnom kada auto ide na gas, sekvent, ugrađen januara, stag4...

Kako misliš da ga našteluje? Ne razumem se u plin nešto, ali plin je urađen, majstor je radio mehaniku cevi i to, ja sam elektroniku, jer sam jel'te elektroničar, pa ne volim da neko prčka po žicama osim mene... Čak sam i onu ljubičastu žicu iz stag-a vezao na lambdu donju, za koju je majstor rekao da ne treba... posle 6 meseci sam je vezao, mislio sam da lpg ecu ne simulira korektne vrednosti na lambda sondi, ali ni to nije rešilo problem...mladenke napisao:Odvezi auto da ti nasteluju plin. Pretpostavljam da se greska pali kada auto jos nije podigao temperaturu a prebaci se na plin.
Ja je obrišem aplikacijom preko mobilnog i blututa, tako mi najlakše. Ali svejedno je i kada obrišem preko laptopa sa FiatECUScan... što se ecu-a tiče, ona je obrisana pa je obrisana, nema veze kojim uređajem je brišeš... Tako da profi dijagnostika neće rešiti problem...djamsi napisao:Nema ti pomoci Ove obicne dijagnostikice samo obrisu gresku i ona mora da se pojavljuje kad vozis na plin zbog sonde. Ja mislim da sam uspeo da resim, cekam jos malo ali posle profi dijagnostike i normalnog majstora evo u zadnjih 3000km mozda mi se dva puta na kratko upalila check engine. Pitacu ga sta je radio, da li je samo brisao ili je i podesavao nesto pa ti javljam
Poslušaj Mladenkea i Veljka, ima svašta da se šteluje kod sekventaNpN napisao: Pojma nemam šta da gledam