Drugari u petak bio u BG na terenu poslom i doziveo novo iskustvo autom. Naime kisa je uvece pocela da pada kao luda i napravila malu poplavu u nekim delovima grada.
Krenuo ja autom, inace Crosswagon, i dosao do dela puta na Medaku gde se od kise napravilo jezero. Krenem ja u vodu a covek mase li mase i dernja se da stanem.
Otvorim ja prozor a on vice da ne pokusavam jer je duboko i coveku se ugasio "DZIP"...
Ajde da se ne pravim pametan poslusam ja i krenem okolo, kad gle vraga a tamo prestao i asfvalt i nema puta i brdo do zla boga i blato i bog te vido...
Ali za Alfu nije bilo prepreke, Q4 je odradio posao da sam izleteo na vrh brda...
Jos jednom sve pohvale za ovaj auto...
Poceo sam da razmisljam o prodaji, zbog nekih sitnica: gepek mi se otvara samo iznutra jer nemam daljinac, mali ajnslag, upali po neku lampicu zbog kontakta... Ali na kraju mislim da cu ovaj auto zadrzati duze nego sto sam ocekivao. Sve vise me iznenadi i odusevi u nekim situacijama. A o potrosnji ni da ne pricam: 7l na 100km, pri voznji od 130-150km/h na auto putu plus lokal za auto sa pogonom 4x4? Fenomenalno i provereno jer sam ga vec vise puta punio do vrha i proveravao.
Pozdrav i nadam se da nisam preterao sa pricom i "udavio"...
Terenci (Cross Wagon)
- SrdjanPo
- Garaža: Alfa Romeo 156 Crosswagon
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Nisi druze, i hvala na podeli iskustva 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- Djo83
- Garaža: Alfa 156 1.9 jtd
Prosle godine u maju mesecu su bile poplave u dve ulice u NS gde su inace godinama kriticna mesta, poneko auto se odluci da krene da prodje vecina obilazi. Mercedes ML zadnja generacija je stao u sred vode i cao, verovatno hidro udar, prolazio sam i video ga da stoji ceka da ga izvuku. To sto je dzip ocigledno ne igra neku posebnu ulogu ako je voda visoka, vise zavisi od pozicije otvora na usisu i koliko je zasticena od mogucnosti da povuce vodu.
- Rik
- Saradnik Uprave
- Garaža: AR 156 1.9 JTD 2005
Renault Clio 1.2 1999 - Lokacija: Beograd
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Sve se može srediti,a q4 ima svoje čari definitivno u to budi siguran...
Sent from maj el dži ge-2 manji
Sent from maj el dži ge-2 manji
- MWDP
- Drug Član
- Garaža: Mercedes CLS350CDI
ex Spider 2.0 TS
ex Brera 2.4
ex 166 2.4 - Lokacija: BG
Ima li neka Alfa da ima dobar ajnšlag? Ja se smorim dok parkiram po Beogradu i Novom Sadu 

- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
Nema 
Inace od tih modernih dzipova, samo Range rover moze da ide po dubokoj vodi i neravnom terenu. Nemci su samo sminka..

Inace od tih modernih dzipova, samo Range rover moze da ide po dubokoj vodi i neravnom terenu. Nemci su samo sminka..
- Nicola Romeo
- BANOVAN
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW 1.9 150ks '06
--------------------------------
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 115ks '02
--------------------------------
Ex Alfa Romeo 156 SW 2.0TS 16v 155ks '00.
Što ja nekad popijem, nekima teško je preplivati!!!
Re: Terenci
Kolega, zaboravio se na Land Cruiser 

Što ja nekad popijem, nekima teško je preplivati!!!
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Što se tiče "ajnšlaga", da, jeste mali za grad ali ... za put je pravi
Inače, te tzv "brze letve" su krenule od '95. da se ugrađuju. Na 155 sam imao običnu letvu (3 kruga hod). Mnogo lakše za lokal ali je brza letva (2 kruga) ipak mnogo žešća za sve van gradskih uslova
Re: Terenci (Cross Wagon)
Za ključ, pročitaj ODAVDE kako je Darko to rešio povoljnoSrdjanPo napisao: Poceo sam da razmisljam o prodaji, zbog nekih sitnica: gepek mi se otvara samo iznutra jer nemam daljinac, mali ajnslag, upali po neku lampicu zbog kontakta ...

Što se tiče "ajnšlaga", da, jeste mali za grad ali ... za put je pravi

Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”