ASR VDC I HILL HOLDER UNAVAILABLE

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
Prle1987
Garaža: Alfa Romeo
Pridružio se: Pet Avg 12, 2016 12:35 am

ASR VDC I HILL HOLDER UNAVAILABLE

Pet Avg 12, 2016 6:04 pm

E ovako...Imam problem..Kada dam kontakt izbaci mi ASR VDC I HILL HOLDER unavailable...I nece da upali...Posle 2-3 sata dam kontakt sve normalno...Nikada u voznji ne izbacuje...Zamenio sam pre 3 dana aku sve je bilo ok do vcrs...Dam kontakt isti slucaj...Izvadim kljuc dam ponovo kontakt sve ok...Nzm sta se desava Alex pomagaj...Alfa 159 je...Dijagnostika nista ne pokazuje...
Korisnikov avatar
playerPA
Garaža: Alfa Romeo 159 2.4JTDm 209KS
Pridružio se: Uto Dec 23, 2008 3:10 pm

Re: ASR VDC I HILL HOLDER UNAVAILABLE

Pet Avg 12, 2016 7:51 pm

Meni se par puta javljala ta greska i "otklonio" sam je tako sto sam "izvukao" papucicu kvacila (kao da je malo propala)
Prle1987

Pet Avg 12, 2016 8:02 pm

Aha..Pa moguce druze,meni kda otpustam kvacilo ponekada 'cvakne',rekli su mi da je opruga tj taj neku zubac malo ostecen...Da li postoji jos neka mogucnost,releji neki,senzor?Mada da je senzor dijagnostika bi morala pokazati,ili se varam?!
Prle1987

Pet Avg 12, 2016 8:08 pm

I kako propala,kada palim sa pritisnutim kvacilom..?To je uslov..A tada mi izbaci gresku...Dok je kvacilo pritisnuto...Ne kontam,pravi sam amater u tim stvarima tako da svaki savet bi mi dobrodosao...Unapred zahvalan...

Povratak na “Area Servizio”