Alfa Romeo Giulia Nuova
- Stefan Zailac
- Garaža: Nešto strano i privremeno...
Ja bi njome stajao na svakoj pumpi. Trebalo, ne trebalo. 

- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
To ako se vozi kao baba...ako se vozi kako dolikuje na auto banu staješ na manje od sat vremena da natočiš do vrha...jerotije napisao:Tih 58 litara je za otvoren put dovoljno da predje 600-700 km, sto je sasvim ok. Pa ja sa rezervoarom od 70 litara ne mogu toliko da predjem.
Acqua-Olio-Benzina
- BobanR
- Garaža: Brera 2.4
Ne treba ti dodatna težina...a da li je sat ili sat i 15 minuta, nije neka razlika
Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Štedi se na troškovima, prostoru i masi gde god se može. Ima smisla, ali ume i da nervira pri čemu se slažem da je za QV 58 litara ipak malo. Za TBi još đene đene, ali nije logično da se samo za QV stavlja veći rezervoar. Na MiTo je rezervoar kao na Grande Puntu od svega 45 litara. Zaista malo, ali sam se navikao. Umerenim tempom mogu sa jednim rezervoarom preći oko 650 km (u nekom ekstremu i celih 700! i da se dobaci do grčkog mora od BG), ali praksa je ipak malo drugačija, posebno kad je u pitanju voženje Alfe
Opet na kraju sve je stvar navike, pa tako i ona da se malo češće svraća na pumpu, ali i izbegne nekih 60 litara točenja u cugu kao kod 156-ice.
Da se nadovežem i na prostor na zadnjoj klupi Giulie jer sam baš obratio pažnju kod obe izložene verzije, pa mogu reći da je prostor kraljevski. Ali u pitanju je individualna stvar gde svako ima neka svoja očekivanja i komparacije, pa samo navodim stvari onako kako ih ja vidim...

Opet na kraju sve je stvar navike, pa tako i ona da se malo češće svraća na pumpu, ali i izbegne nekih 60 litara točenja u cugu kao kod 156-ice.
Da se nadovežem i na prostor na zadnjoj klupi Giulie jer sam baš obratio pažnju kod obe izložene verzije, pa mogu reći da je prostor kraljevski. Ali u pitanju je individualna stvar gde svako ima neka svoja očekivanja i komparacije, pa samo navodim stvari onako kako ih ja vidim...
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
Ne znam bas koliko prostora i moze da se ocekuje iz nekog auta u tom segmentu.
Po mom misljenju passat ne moze bas da se poredi sa autima iz tog a ni iz viseg segmenta jer je on neato izmedju. Vise mesta ima passat od audija a4 a malo manje od a6. Mada kako se stvari krecu ne bih se nesto hvalio mestom na zadnjoj klupi kod a6. Ja sam licno ocekivao vise.
Po mom misljenju passat ne moze bas da se poredi sa autima iz tog a ni iz viseg segmenta jer je on neato izmedju. Vise mesta ima passat od audija a4 a malo manje od a6. Mada kako se stvari krecu ne bih se nesto hvalio mestom na zadnjoj klupi kod a6. Ja sam licno ocekivao vise.
- AckeB
- Drug Član
- Garaža: Gtv 916 2.0 Twin Spark Ph2
BMW e63 630i N52B30 6 Spd Manual
Mercedes Benz S210 E270 CDI Avantgarde
Ex Alfa Romeo
- 2001 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
- 2000 Alfa Romeo 146 1.9 JTD 8v
- 2005 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 16v - Lokacija: Sremska Kamenica
Ispade da su veličina "tanka" i prostor na zadnjoj klupi dve najbitnije stvari prilikom nabavke jedne Alfe.
Očigledno imam pogrešnu filozofiju u vezi sa prioritetima kod automobila, jer su, meni lično, ove dve stvari na margini...

Očigledno imam pogrešnu filozofiju u vezi sa prioritetima kod automobila, jer su, meni lično, ove dve stvari na margini...

Un amore, una vita - Alfa Romeo
- Coo
- Garaža: ex 147 '07 JTDm 8v
Yeti TDI 4x4 - Lokacija: BGD
Pa ko ima decu verovatno da mu nije marginalan prostor na zadnjoj klupi, ako ne računamo onu 'logiku' - baš me briga ja se ne vozim pozadi. Kontam ko kupi GT ili Breru da ga briga za prostor pozadi, ali na 4.8m limuzini je to po meni bitna stavka.
If it ain't broke, don't fix it.
- AckeB
- Drug Član
Ex Alfa Romeo
Ni 156, a ni 159 nisu dvorac Luja XIV po ponudi prostora, štaviše, udobnije sam sedeo u Gt-u pozadi nego u 159 SW 2007. 
Alfa kroz celu svoju istoriju nije glasila za preterano praktična automobili, pa ne očekujem da se to promeni ni sa Giuliom.
Direktorke su tu da ponude više prostora pozadi.

Alfa kroz celu svoju istoriju nije glasila za preterano praktična automobili, pa ne očekujem da se to promeni ni sa Giuliom.

Direktorke su tu da ponude više prostora pozadi.

- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Alfa 166 koja na oko deluje ogromna i prostrana to bas i nije... Vozacevo mesto je fantasticno, suvozacko je osakaceno onom plocom koja stoji u prostoru gde bi trebalo suvozac da ispruzi noge, mesta na zadnjoj klupi ima, ali ne toliko koliko se ocekuje po gabaritima. Utisak pozadi popravljaju savrseno profilisana i udobna sedista
- Alex V6
- Garaža: V6 inside
Ta ploca je sklonjena krajem 2000, godine tj. kad je dosao Euro 3 

- jerotije
- BANOVAN
- Garaža: 164 3.0 V6 24v QV
Niko nije rekao da su to najbitnije stavke, vec stavke oko kojih se ne slazemo svi i zato su predmet rasprave.AckeB napisao:Ispade da su veličina "tanka" i prostor na zadnjoj klupi dve najbitnije stvari prilikom nabavke jedne Alfe.![]()

- AckeB
- Drug Član
Ex Alfa Romeo
Re: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde

Znaci, podižu atmosferu na forumu.

- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Ma samo opušteno ćaskamo i razmenjujemo mišljenja o nekim sporednim stvarima koje možemo videti, doživeti i porediti, a u nedostatku najvažnijih utisaka - iz vožnje 

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- Shanirani
- Shanirani
- Sava
- Garaža: Alfa Romeo 159 2.0 JTDm 170ks
Mislim da je bar mogla svaka da ima halogena sociva i led diode, ipak je 2016. godina. Vagenaski potez...
Dok su recimo davne 2009 svaka Giulietta i Delta imale led pozicije i napred i nazad, a klasa su ispod.
Sent from my LG G4
Dok su recimo davne 2009 svaka Giulietta i Delta imale led pozicije i napred i nazad, a klasa su ispod.
Sent from my LG G4
- Dulajo
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm 16V M-Jet
Ex Alfa Romeo Giulietta QV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 TCT
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm 16 M-Jet
Alfa Romeo Stelvio - Lokacija: Sydney
Je l je bese 200000 km garancija ili 5 godina (sta dodje prvo) ?
- nidza
- Garaža: ex 159
Ti znaš da Audi od 2015. u osnovnoj opremi za A4 nudi xenon, a LED je doplata? Halogena više ne postoje u ponudi.
Tapatalk
Vagenaški?sawa napisao:Mislim da je bar mogla svaka da ima halogena sociva i led diode, ipak je 2016. godina. Vagenaski potez...
Sent from my LG G4
Ti znaš da Audi od 2015. u osnovnoj opremi za A4 nudi xenon, a LED je doplata? Halogena više ne postoje u ponudi.
Tapatalk
- Sava
- Garaža: Alfa Romeo 159 2.0 JTDm 170ks
Za a4 svaka cast, mada sam na a6 2012+ takodje vidjao da postoje sa halogenim reflektorima i obicnim sijalicama pozadi
Sent from my LG G4
Mislim bas na vagene, gde se b8 se i dalje radi sa halogenim reflektorima.nidza napisao:Vagenaški?sawa napisao:Mislim da je bar mogla svaka da ima halogena sociva i led diode, ipak je 2016. godina. Vagenaski potez...
Sent from my LG G4
Tapatalk
Za a4 svaka cast, mada sam na a6 2012+ takodje vidjao da postoje sa halogenim reflektorima i obicnim sijalicama pozadi
Sent from my LG G4
- Shanirani
Novi pasat i bmw 3 u klot varijanti imaju halogene farove. I to bez projektora.
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ko jos kupuje nov auto da je bez dodatne opreme?
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Shanirani
Firme.
Ili neko ko udje u salon da naruci auto, vidi klot test vozilo koje je 10% jeftinije.
Ili neko ko udje u salon da naruci auto, vidi klot test vozilo koje je 10% jeftinije.
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
U glavnom sva vozila koja su "na lageru" su jeftinija, čak i sa opremom.
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
I ta vozila kad stignu u srbiju su sva ful sem koze u opisu prodavca, a na zadnjim vratima rucni podizaci 

- Shanirani