Sta se sve vidja na nasim putevima!!!
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
- machella
- Garaža: 156 3.0 V6
159 SW 2.4 Q-Tronic - Lokacija: Požarevac
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
- SikterBre
- Garaža: Alfa Romeo 147 FL 2006 Rosso
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
- SikterBre
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
Re: Sta se sve vidja na nasim putevima!!!
Kakve muke?, čovek krstario i uživao u vožnji sa otvorenim krovom.
Inače snimak je odličan
Inače snimak je odličan

- BobanR
- Garaža: Brera 2.4
Ovo je kao situacija iz vica...
-Mujo: Da sam znao da si nevina, ja bi lakše
-Fata: Da sam znala šta hoćeš, ja bi skinula čarape
-Mujo: Da sam znao da si nevina, ja bi lakše
-Fata: Da sam znala šta hoćeš, ja bi skinula čarape
Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...
- AckeB
- Drug Član
- Garaža: Gtv 916 2.0 Twin Spark Ph2
BMW e63 630i N52B30 6 Spd Manual
Mercedes Benz S210 E270 CDI Avantgarde
Ex Alfa Romeo
- 2001 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
- 2000 Alfa Romeo 146 1.9 JTD 8v
- 2005 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 16v - Lokacija: Sremska Kamenica

Stari, ali dobar! I uvek aktuelan.

Un amore, una vita - Alfa Romeo
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Jesi li ga jurio na benzin ili ekonomicno na plin?
A Man's Got to Know His Limitations...
- SikterBre
Ma ekonomično, nisam spuštao ispod 4k obrtaja, vrteo se i do 7k, ali na snimku sve to deluje kao da je u ograničenju brzine
Tanak ozač, u svakoj krivini koči, ja više volim da to pišti, klizne malo i tako to..

- BobanR
- Garaža: Brera 2.4
Iz iskustva...ovo kad bi kliznulo, pojavilo bi se kao vest u crnoj hronici...osim ako nije na zimskim gumama 

Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...
- nole1985
- Garaža: ex Alfa 147 jtdM 16v 2006. 5p distinctive
Haha, dobro mi poznata deonica puta Kragujevac-Kraljevo...istini za volju, tanak je ovaj u ferariju kao žilet što se tiče vožnje, pri čemu se vidi da ne poznaje ni put.Mada, odvaja se na pravcu žestoko kad reši da dotakne papučicu gasa.Od tebe korektno što nisi pokušavao da ga pretekneš ni jednom.
Inače, na 4:14 i na 9:24 ste prošli kroz dva mesta u kojima je, bar na jednom, svakodnevno radar, a ograničenje brzine kao što se može videti je 40km/h.Imali ste sreće, posebno na 4:14 jer se sa snimka da proceniti da ste tu prošli sa bar 60km/h!

Inače, na 4:14 i na 9:24 ste prošli kroz dva mesta u kojima je, bar na jednom, svakodnevno radar, a ograničenje brzine kao što se može videti je 40km/h.Imali ste sreće, posebno na 4:14 jer se sa snimka da proceniti da ste tu prošli sa bar 60km/h!

- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
- OMP
- Garaža: GP TJet
ovo bilo sad na sat-u u nedelju bas naisli kad bio udes pa snimili, na putu za cg, jedna osoba stradala vrv vozac floride
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- alfa&omega
Fiat Coupe 20 VT
Da, nije ni imao najmanju sansu za prezivljavanje u onoj limenci od auta
- machella
- Garaža: 156 3.0 V6
159 SW 2.4 Q-Tronic - Lokacija: Požarevac
I ja bas uslikao taj momenat zaboravih da okacim sliku ranije... Ibarska, vozac floride na licu mesta alfista lakse povrede... Zastave i Lade najgore za udese, bez optimizacije da upiju udar jos ako vozac nema vezan pojas smrtna kombinacija...
- OMP
- Garaža: GP TJet
ma nema tu najgoreg i najboljeg auta za udes, jednostavno kako se namesti tako je, znam slucajeve gde su ginuli u automobilima koje kad pogledas rekao bi cuknli se malo, jednostavno sudbina je takva a i najaci auto kad dobro zveknes i ako se nezgodno namesti moze biti fatalno po putnike nego dobro ne treba ni razmisljati u tom pravcu.
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Postoji nesto sto se zove povrede aceleracije i deceleracije, i to veze nema ni pojas, ni airbag niti bilo sta, uneserecini, na oko bez povrede, a unatrasnji organi povredjeni...
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Treba znati da cak i da oba auta imaju 5 zvezdica za bezbednost, ako je jedan od 2t a drugi od 1t, oni u 1t ce pretrpeti mnogo ozbiljnije povrede.
Masa puta ubrzanje, jednako sili, da idu istom brzinom na laksi auto ce se preneti puno vise sile, a posto su laksi auti vecinom starije konstrukcije dolazimo do cinjenice da iako mozda taj auto nije mozda bas konzerva, nema puno sanse da zastiti vozaca.
Naravno stvar je i srece, ugla udarca itd... Vidjao sam aute smrskane do te mere da nisu prepoznatljivi pa je vozac prosao prakticno ogreban dok sam video neke koje bi rekao da je pokupio neki stubuic pored puta a poginuo vozac...
Masa puta ubrzanje, jednako sili, da idu istom brzinom na laksi auto ce se preneti puno vise sile, a posto su laksi auti vecinom starije konstrukcije dolazimo do cinjenice da iako mozda taj auto nije mozda bas konzerva, nema puno sanse da zastiti vozaca.
Naravno stvar je i srece, ugla udarca itd... Vidjao sam aute smrskane do te mere da nisu prepoznatljivi pa je vozac prosao prakticno ogreban dok sam video neke koje bi rekao da je pokupio neki stubuic pored puta a poginuo vozac...
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Smrskan auto je upio silu, dok kod auta koji nije smrkan, sva sila se prenosi na putnike u vozilu...
Kod smrskan autimobila je proble u direktnoj sili koja deluje na putnike u vozilu, dok kod vozila koja nisu "smrskani" najveci je problem "indirektna" sila, koja izaziva povrede unutrasnjih organa, koje su podmukle...
Kod smrskan autimobila je proble u direktnoj sili koja deluje na putnike u vozilu, dok kod vozila koja nisu "smrskani" najveci je problem "indirektna" sila, koja izaziva povrede unutrasnjih organa, koje su podmukle...
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- alfa&omega
Fiat Coupe 20 VT
Samo kazem da putnici u Zastavinim vozilima kao sto su Z101, 128, Yugo i Florida nemaju skoro nikakve sanse za prezivljavanje u udesima sa bilo kojim scenarijom
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Pa imaju sanse ako se slupaju jedna u drugu 

Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- alfa&omega
Fiat Coupe 20 VT
- jerotije
- BANOVAN
- Garaža: 164 3.0 V6 24v QV
Tacno tako, jer je konstruktor zonu guzvanja pravio bas na delu gde su vozac i suvozac. I dzaba tu i pojas i sve drugo kada instrument tabla udje u grudni kos. U pravu je Edin, energiju treba da apsorbuje konstrukcija automobila tako sto ce se zguzvati, ali ne u delu gde su putnici.alfa&omega napisao:Samo kazem da putnici u Zastavinim vozilima kao sto su Z101, 128, Yugo i Florida nemaju skoro nikakve sanse za prezivljavanje u udesima sa bilo kojim scenarijom