Ako neko ima iskustva dobrodosla su.

Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...
Verovatno reparacijom, na žalost. Probaj pre toga da zameniš mesta diznama, da budeš siguran da je do dizne.Sauriann napisao:Kako da rešim onda korekciju na jednoj dizni koja mi ide do 1.8 - 2
Znaci da preliva, moras reparaciju verovatno....idi ovamo gde sam ja bio ,,Zeravica" ok su im cene...samo povedi nekoga sa jos jednim autom obavezno...Sauriann napisao:Kako da rešim onda korekciju na jednoj dizni koja mi ide do 1.8 - 2
Pre će biti da je nešto drugo bilo u pitanju, nego da je wynns vratio korekcije na 0... Ne mogu da tvrdim, ali zvuči neverovatno da se tolike korekcije ispraveCoo napisao:Meni su bile davnih dana dve +2, a dve -2, 1.9jtdm 8v. Uradio wynns tretman i tri došle oko 1, a cetvrta otišla na +4. Auto normalno išao, trošio, nije tresao. Krenuo da sipam na MOL-u došle sve oko 0, sada i na NIS-u sipam pa su oko 0. Prešao preko 40k km od tih akcija i sve OK.
Što bi rekao Šojić, polako sa to skidanje i kodiranje. Prvo eventualno wynns i gorivo gde sipaš promeniš pa onda ostalo.
Drugo može da bude da nije dobro izmereno, da je problem bio negde u cilindru, moguće i problem kod konektora, a ne u dizni samoj. Neki aditiv jednostavno ne može da "popravi" pokretne delove injektora koji radi na tako visokom pritisku.Coo napisao:A šta "drugo" može da bude? Auto je u standardu, ništa sečeno, budženo, vareno...
Ja sam napisao svoje iskustvo. Da li bih bio srećniji da sam skidao dizne, menjao podloške, kodirao i ko zna šta još radio i platio 100-200-300€..., verovatno da ne bih.
Ne bi bilo loše da neko ko se razume objasni koja je razlika da li je korekcija 0, 1 ili 2 odnosno koja je maksimalna dozvoljena. Što se tiče vožnje ja ni sa dve +2 i dve -2 nisam osetio razliku.