Sve o svemu
- Fittipaldi
- Drug Član

- Garaža: KIA Pro Ceed
Z101 mediteran '82 - Lokacija: Beograd
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
Zna li neko koji motorcic prednjih brisaca ide na 156 2001god? Sa 4 ili 6 pina.
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
Ima li neki otpad u BG, za pola sata prolazim, moram da uzmem farove negde za 147.
Na telefonu sam pa ne mogu da pretražujem forum
Na telefonu sam pa ne mogu da pretražujem forum
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Jes li zvao one u Topoli, to ti je usput.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- CoyoteKG
Prošao sam i svratio kod njih. Nisu imali pa zato napisah ovde pitanje
.
Sad sam već u Kikindi.
Moracu da okrećem oglase.
Video sam neke nove za oko 5000 din.
Pretpostavljam nešto kinesko ili tursko... Vredi li to nešto, ili da jurim polovno?.
Sad sam već u Kikindi.
Moracu da okrećem oglase.
Video sam neke nove za oko 5000 din.
Pretpostavljam nešto kinesko ili tursko... Vredi li to nešto, ili da jurim polovno?.
- Rik
- Saradnik Uprave

- Garaža: AR 156 1.9 JTD 2005
Renault Clio 1.2 1999 - Lokacija: Beograd
Nemam iskustva sa tim povoljnim farovima, ali je meni jedan naprso pa sam citao po netu. Kazu ljudi da ti povoljni pozute posle nekog vremena i pri jakom izlaganju suncu, te je zbog toga polovni bolja solucija.
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
http://www.nadlanu.com/info/hronika/TRA ... 3.866.html
za ne poverovati...jedan jako mlad covek samo tako ode.Mnogo mi je zao sto ga vise necu videti.
za ne poverovati...jedan jako mlad covek samo tako ode.Mnogo mi je zao sto ga vise necu videti.

- Rik
- Saradnik Uprave

- Garaža: AR 156 1.9 JTD 2005
Renault Clio 1.2 1999 - Lokacija: Beograd
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Umrla je ona odavno, sad se jos vise rasipa preranim odlaskom velikih ljudi i glumaca
- elas
Bas tako...nekako se plasim da ona nebeska kafana nece imati mesta za sve njih,mnogo brzo dolaze.

- OMP
- Garaža: GP TJet
fenomenalan glumac, slava mu!
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Skuks
- Drug Član

- Garaža: 155 1.8ts 16v 1997 Blu Armonico
159 1.9 16v Sportwagon - Lokacija: Beograd - Zemun
Pozdrav za prelepu 159 koju sam video sad na auto komandi, video sam da je iz kluba 
Na naftu se ore. Na plin se greje. Na benzin se vozi!
- CoyoteKG
Nisam vozio druge alfe pa ne mogu da poredim, meni u principu ne smeta, ali svakom ko se vozi sa mnom je prilično neudobno...
Elem, kad krećem prvom brzinom, pa i drugom. Kad pustim kvačilo skroz, i pritiskam papučicu gasa, recimo polako vozim po parkingu, pa negde treba da pustim gas ili dodam... auto mi prilično secne. Dakle kad pustim gas za milimetar samo, u prvoj ili drugoj, kao da zabodem na kočnicu, tako uspori, čim pipnem gas ponovo, on opet secne kao da poletim...
Ne znam baš ni najjasnije da opišem...
Još sve to kad uparim sa lošim kvačilom, kad krećem iz mesta, pa puštam polako kvačilo, pa počne auto da se treska, i još ako hoću malo brže da startujem... Stvarno zna da bude neudobno. Meni kao vozaču to ne smeta, ali drugima smeta...
Ima li ideju neko šta bi to moglo biti?
Elem, kad krećem prvom brzinom, pa i drugom. Kad pustim kvačilo skroz, i pritiskam papučicu gasa, recimo polako vozim po parkingu, pa negde treba da pustim gas ili dodam... auto mi prilično secne. Dakle kad pustim gas za milimetar samo, u prvoj ili drugoj, kao da zabodem na kočnicu, tako uspori, čim pipnem gas ponovo, on opet secne kao da poletim...
Ne znam baš ni najjasnije da opišem...
Još sve to kad uparim sa lošim kvačilom, kad krećem iz mesta, pa puštam polako kvačilo, pa počne auto da se treska, i još ako hoću malo brže da startujem... Stvarno zna da bude neudobno. Meni kao vozaču to ne smeta, ali drugima smeta...
- machella
- Garaža: 156 3.0 V6
159 SW 2.4 Q-Tronic - Lokacija: Požarevac
Loš zamajac u kombinaciji sa kako sam kažes lošim kvačilomCoyoteKG napisao:
- CoyoteKG
dakle najcrnje...
ali majstor mi je kao testirao zamajac i rekao da nije sigurno jer kad izbaci iz brzine i pritiska kvacilo i pusta, auto se ne trese...
A kad ubaci u brzinu, auto se po malo trese pri pustanju kvacila, pa mi rece da je to korpa kvacila...
ali majstor mi je kao testirao zamajac i rekao da nije sigurno jer kad izbaci iz brzine i pritiska kvacilo i pusta, auto se ne trese...
A kad ubaci u brzinu, auto se po malo trese pri pustanju kvacila, pa mi rece da je to korpa kvacila...
- Coo
- Garaža: ex 147 '07 JTDm 8v
Yeti TDI 4x4 - Lokacija: BGD
Ja sam menjao set kvačila, navarivanje viljuške, zamenjeni cilindri kvačila, pa je tresao kada se pušta kvačilo u prvoj. Rešenje je kostalo 2,000 dinara. Nosač motora "koska" ili stabilizator, kako ga ko zove. Uzeo SWAG (citao da @edin kaze da je OK) sada sve ide kako treba. Tako da baci pogled i na to.
If it ain't broke, don't fix it.
- CoyoteKG
- spin
- Garaža: 147 1.9 jtd 85 kW 2003.
Ja sam imao taj osećaj da stižem motor kad pustim gas / da motor beži kad dam gas od crknutog glavnog nosača, dole srednjeg.
- elas
Jel neko menjao creva za vodu...napuklo mi je jedno od onih tanjih sto ide ka kabini pa malo pusta vodu.Koje uzeti i gde?

- CoyoteKG
pa mogao bih da zamenim sva tri nosaca, da probam sa tim.
Koliko je to cimanje, koliki posao za mehanicara? Je l' mora ceo dan da mi bude auto kod njega? Cuo sam da je taj ispod akumulatora najzahebaniji...
Koji su najkvalitetniji nosaci za 147 jtd 8v
Koliko je to cimanje, koliki posao za mehanicara? Je l' mora ceo dan da mi bude auto kod njega? Cuo sam da je taj ispod akumulatora najzahebaniji...
Koji su najkvalitetniji nosaci za 147 jtd 8v
- machella
- Garaža: 156 3.0 V6
159 SW 2.4 Q-Tronic - Lokacija: Požarevac
- CoyoteKG
pa sumnjam u to da je bilo koji...
svojevremeno sam menjao donji nosac, i posle zamene jos vise mi je podrhtavao auto u leru... pa mi je majstor stavio neki drugi i od tad je super.
Pored toga, vec pomenuh, kosku sam menjao vec dva puta, i sad treba opet... I svaki put se guma u njoj pocepa posle par meseci...
svojevremeno sam menjao donji nosac, i posle zamene jos vise mi je podrhtavao auto u leru... pa mi je majstor stavio neki drugi i od tad je super.
Pored toga, vec pomenuh, kosku sam menjao vec dva puta, i sad treba opet... I svaki put se guma u njoj pocepa posle par meseci...
- CoyoteKG
- TheWickerMan
- Administrator

- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo