156 JTS, P1670
- srlealfa
- Garaža: 156 2.0 jts
Nisam vozio moju alfu neka 3 meseca, posto ne zivim u Srbiji ali je cale upali ponekad i provoza. Prosle nedelje sam je provozao i osetio sam miris benzina u kabini, dok se kod motora nista nije osecalo. Normalno je radila na leru i vukla, mozda je nekad imala trzavice na vecim obrtajima. Sve sam proverio ali nista nisam video. Onda sam se provozao, otrpilike sam ubio nekih 250 km i bas na samom kraju putovanja poce da trokira i da ne prima gas preko 2000 obrtaja. Izbacuje gresku P1670, pa sumnjam na pumpu visokog pritiska. Auto vergla na suvo i nema sanse da sastavim. Napominjem da je sve na tom motoru bukvalno novo, od bobina preko svecica, termostata itd itd.Full generalna uradjena kod Dese pre 2 godine..Sad ovo planiram da sredim i da je prodam.
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
P1670 Electronic Feedback Signal Not Detected
e sad sta je i nije pronadjeno...treba istraziti.

- srlealfa
Pa ne znam, treba mi neka dobra preporuka za majstora koji bi mogao da dodje i proveri to. Ja nisam u Srbiji vise, a zaboravio sam da kazem da je pred crkavanje duze verglao i onda upali.elas napisao:P1670 Electronic Feedback Signal Not Detected
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
- Are
- Garaža: Alfa Romeo 156 jts
- srlealfa
Problem resen, bila je pumpa u rezervoaru. Desa je to resio sve. Savetujem vam da izbegavate usluge AMSS tipa pomoc na putu. Bas to sto su rekli da nije sigurno, bilo je na kraju uzrok. Nisu krivi jer rade bez ikakve dijagnostike, metodom baca li benzin itd... Slep sluzbu cekate od 2 sata pa navise nakon toga. Inace auto je na prodaju. Odradjen je i mali servis. Tek registrovan. Ko ima pitanja moze kontakt na PM.