Hmm Tesko je reci koliko bi sada vredela u onom stanju, zaista... Kao prvo stekao sam utisak da ni sam prodavac nije imao jasnu predstavu o vrednosti automobila, vec da je formirao cenu na osnovu cena nekih popularnih "everyday" oldtimera tipa VW Bube isl... Jer i tada je ova Giulia imala sasvim finu vrednost, narocito sto je ova bila poptupno ispravna i u voznom stanju... Jedino sto sam ja osetio u voznji je malo nemirnog rada u leru dok je hladna - karburatori su to, Boze moj, ali ima ljudi koji to umeju da urihtaju pici-grici, i da je otisao lager u volanu... E sad, limarijski na prvi pogled izgleda dosta dobro, ali malo pazljiviji pregled otkriva na nekoliko mesta dosta lose odradjeno gitovanje i zazore, mada i mnogo noviji automobili bivaju i gore odradjeni. Ova Giulia je, rekao bih bila zasita dobro cuvana i odrzavano neko vreme a onda je neko vec malo izgubio volju ili je nestalo novaca pa su neke stvari pocele da se malo osljare... Medju rez. delovima nema sta nema od sitnica tipa komplet sveze sredjenih hromiranih lajsni, preko originalnog srednjeg panela (tada je imala cini mi se od GTV-a ubacen taj deo), delova menjaca, do skoro kopletnog motora i karburatora (ne novi, naravno) itd... Meni je glavni problem bio sto nisam imao garazu... Trebalo mi je skoro dve nedelje da sklopim neku pricu, gde bih je barem privremeno smestio, i gde bi se radilo na njoj. Ali tada je vec bilo kasno... Prodao je covek cini mi se da je rekao za hiljadarku... Strasno... Narocito kad se uzme u obzir da sam coveka preko telefona razumeo da trazi 4k jura, i da kad sam video auto pomislio sam, OK pa vredi najmanje toliko, ako ne i duplo, iskreno ocekivao sam krs... Hteo ja da kao malo probam jos da ubijem cenu pa krenuo da pricam - auto je OK, ali mislim 4k jura malo mnogo... Kad se covek izbeci u mene - Ko ti bre rekao 4 hiljade??? Daj hiljadu i dvesta pakuj delove u auto i vozi bre.... Eeeee kad ne padoh u nesvest... I nista od svega na kraju... Sta jos reci a ne zaplakati...nidza napisao:Koliko bi sad vredela u stanju kao na slikama? Verujem da ne bi bio problem sačuvati je i da se vozila redovno. Doduše, ja ne bih mogao po snegu i soli da je vozim. Stajala bi u garaži definitivno.
Tapatalk
Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...
Pol Pot napisao:A da preimenujete temu u "Najbolje se pamte one koje su izmakle"?