Pre neki dan pozajmim automobil drugaru i jutros vidim da mi je pod kod suvozačkih nogu iskočio pod, par cm. Pogledam ispod i vidim udubljenje, kao da je automobil nasađen ili ga je neki kamen udario odozdo.
Kako ispraviti pod? Ovde se vidi i da je neki šraf od udara iskočio.
Poslednja izmena od maxy u Uto Maj 03, 2016 4:03 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Ma džaba sad o tome voditi polemiku. Ne volim da pozajmljujem Alfu nikome, a ako pozajmim obavezno više puta naglasim da se pazi kako se vozi jer je niska i da ne može nosom da uđe na iole malo viši ivičnjak. Međutim... valjda ljudi navikli da voze kečeve i golfove.
Sad mi ostaje samo da se nerviram i da iskeširam.
Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts ex Alfa Romeo GT 2.0jts ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm ex Alfa Romeo Mito 1.4tb ex Alfa Romeo Giulietta QV -Megane 3 RS CUP
Nauk imas sada!!! Uzmes dasku izvadis patosnicu stavis dasku,cepanicu i čekic od 3kg i da vidis ravan unutra,spolja sta da radis...nista!! Ako ti se cudno ponasa u voznji optika..
Ja sam se sa 147 na 17" i niskoprofilnim gumama osecao kao da vozim dzipa nikad nisam zakacio...159-ku sam jednom nasadio na trotoar ali sam video kod Tome na dizalici da se ni zastita nije skinula, ostao samo od ivicnjaka beli trag
vidi da li je unutra ok, ako jeste nemoj nista da diras, dobro je to sve. samo drugar je .... prilikom ovakvog ostecenja zvuk unutra mora da je bio strasan tako da nema trika da nije cuo. nema sanse skoro da se pomjerio auto toliko da moras na centriranje
primenio sam motorhedov recept. dao je zadovoljavajuce rezultate. sto se tice geometrije, vozilo se ponasa isto. mada trap nisam centrirao nikada, a trebao bi da i to uradim. Dakle, mekano parce daske, cekic od 3 kg i lagano udri i pazi da ne polupas jos sto sta u autu :-)