Ukratko, ni da bekne . Parkirao sam je najnormalnije i sutradan zatekao potpuno prazan akumulator (radio nije bio ukljucen, ali mozda neka vrata jesu ostala nezatvorena mada sumnjam). Napunio akumulator, probao i na kablove, i nista: samo cakne i nista dalje. Lampice se uredno popale i pogase, jedino signalizira grejac al kapiram da to nema veze sa verglanjem.
Auto je u suteren garazi pa mi je cim i da ga slepam odatle . Da li ima ista sto mogu sam da probam (garaza je dugacka, ima 20-tak metara - da li smem da probam na gurku?)
Ako te ne zeza kontakt bravica kod volana, problem može biti u anlaseru (četkice ili automat paljenja)
Ovak na prvu bih rekao da su četkice problem, možeš učiniti sljedeće: jedna osoba proba upaliti auto na ključ a druga osoba (drvenim štapom) u tom trenutku lupka po anlaseru pa ako imaš sreće uspjet češ upaliti auto.
Paljenje na guranje ako imaš stari remen razvoda ne bih preporučio kako ne bi došlo do preskakanja remena.
Pokusaj ovako da uradis kako ti je rekao kolega Antonijo, neka neko vergla a ti lagano kuckaj anlanser....mozes bilo cim, samo lagano da ne polomis nesto....90% ce da ti upali auto.....a gurka samo ako je bas neophodno....
Garaža: ex ar147mjtd '05 ex ar147mjtd TI '07 ex ar159 mjtd '09 ex ar GT Q2 271hp '04 ex R.I.P. AR 155 v6 Q2 frankenstein exAr giulieta 1750 QV ar 33 1.7ie/16v ar 75 rosso di beleza Subi impreza sti 300hp
Hvala jos jednom, ali nije pomoglo. Skljocne odatle bas glasno ali ni da mrdne. Slepam ga kod Kice, pa nek resava tamo, ionako je vreme i za veliki servis (a i za set kvacila )