Alfa Romeo Giulia Nuova
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Ipak nije svugde tako,na mom kombiju Ford Transit ništa od ovog ne odgovara...
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
- Shanirani
Ebiga kasnim sa nekim slikama pa mora 2 posta.
Jos slika TI verzije. Boja grigio grey.

I razlika izmedju obicne i Q4 Ti verizije..

Jos slika TI verzije. Boja grigio grey.

I razlika izmedju obicne i Q4 Ti verizije..

- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Prelepe, ove felne oduševljavaju 

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- Danilo
- Garaža: 159 2.2JTS '08
Slažem se, jedine prave za Đuliju, samo ne znam da li da ih zovemo pentafoglio felne 

- Shanirani
Jedna od prvih registrovanih..
Samo moram da pitam gde im je mozak da stave ove felne i gume? Ne razumem zasto to rade ako hoce da udju u premium segment?

Samo moram da pitam gde im je mozak da stave ove felne i gume? Ne razumem zasto to rade ako hoce da udju u premium segment?

- BobanR
- Garaža: Brera 2.4
Apsolutni prosek
Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...
- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
A što se tiče uslikanih modela, ne znam koja je priča iza tih balonjara 16-ica, ali neka priča sigurno postoji. Iako su registrovane ove Alfe verovatno služe za ispitivanja jer vidim da su na beloj stavljane neke nalepnice preko oznaka firme i modela. Teško je za poverovati da bi neko izdvojio novac za takav nov automobil, a onda mu stavio ovakve točkove
OK je da ima da se bira, pa ako neko baš insistira da prođe jeftinije, sve u cilju veće prodaje (nadam se). Izbor treba da postoji, pogotovo onaj u vidu najjače QV verzije za onoga ko hoće i može...
Re: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde
Za tebe se ne sekiram jer ti od svega napraviš natprosečno, pa bi to nesumnjivo uradio i sa GiuliomBobanR napisao:Apsolutni prosek

A što se tiče uslikanih modela, ne znam koja je priča iza tih balonjara 16-ica, ali neka priča sigurno postoji. Iako su registrovane ove Alfe verovatno služe za ispitivanja jer vidim da su na beloj stavljane neke nalepnice preko oznaka firme i modela. Teško je za poverovati da bi neko izdvojio novac za takav nov automobil, a onda mu stavio ovakve točkove

OK je da ima da se bira, pa ako neko baš insistira da prođe jeftinije, sve u cilju veće prodaje (nadam se). Izbor treba da postoji, pogotovo onaj u vidu najjače QV verzije za onoga ko hoće i može...
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Ovakve odvratne felne u ovoj dimenziji ne trebaju Giuliji, a kome je do ciganisanja neka stavi i 14-ke felne. Ej, bre na ovakav auto profil gume 225/55 -16
- BobanR
Ono što sam mislio pod ovim "prosek", je da se ni po čemu ne ističu. Da pored stoji neka 156ca ili 159ka, više bi pažnje privukla. Ovde je giulia parkirana pored drugih (prosečnih) automobila i ni po čemu se ne ističe...osim što ima ružnije točkove od većine. Možemo mi da volimo brend koliko hoćemo, ovaj model je za preskočiti.
Tužno je samo što je ovo prva RWD alfa od 75ce, i izgledi su da će vozne karakteristike biti izvrsne...
Tužno je samo što je ovo prva RWD alfa od 75ce, i izgledi su da će vozne karakteristike biti izvrsne...
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
Mozda je ovo samo privremeni zimski set, mozda cak i sa drugog auta, s obzirom da je mart jos uvek, a ako je test vozilo onda je razumljivo.

Mozda je ovo samo privremeni zimski set, mozda cak i sa drugog auta, s obzirom da je mart jos uvek, a ako je test vozilo onda je razumljivo.

- alfa-u-srcu
- Garaža: -
- Alfa Romeo Giulietta Turbo Benzina
-Alfa Romeo 159 TI JTS
-Alfa Romeo 159 JTDm
-Alfa Romeo 33 Boxer Imola Rosso
-BMW E30 coupe Brilliantrot - Lokacija: Lipovica
Nadam se da nijednu verziju nece prodavati sa ovim tockovima, ovo je stvarno smesno.
A i vidim da su znakovi na felnama prekriveni, tako da jos uvek ima nade da je u pitanju test auto
A i vidim da su znakovi na felnama prekriveni, tako da jos uvek ima nade da je u pitanju test auto

Rodjen da ne uspem, pa se zato duplo trudim
- PapaSle
- Garaža: "Il Biscione" 147 JTDm
Koliko sam na internetu video danas i juče, slike ovih belih i crvenih alfi imaju redne registracije... Broj za brojem... Pretpostavljam da je za test...
Ne razumem što se tolika buka digla oko ovih odvratnih gumetina i felnetina... Vrv mu mere potrošnju i slične budalaštine
Neće te felne niđe...
Ne razumem što se tolika buka digla oko ovih odvratnih gumetina i felnetina... Vrv mu mere potrošnju i slične budalaštine

Neće te felne niđe...
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Mnogo posno i jeftino izgleda od napred. Koliko neki drugi preteruju sa hrom lajsnicama, ovde su ostali na nivou nekog prototipa...ova jefitna plastika na masci ide samo uz neku ultra sportsku verziju. Lux verzije deluju smešno jeftino sa ovom maskom. Auto je već zreo za facelift od napred.
Ovakvu premijeru nekog automobila u životu video nisam...prvo izbace najjaču varijantu, najjača varijanta smao rwd i ručni menjač..ima da prodaju to samo nekim manijacima i velemajstorima vožnje, a ne stavlajju 4wd i duplo kvačilo. Onda se ništa ne dešava mesecima sem što su šetali Qv po salonima kao mečku Božanu, ne zna se line up, ne znaju se cene, konfigurator kao radi a ne radi.. Onda se izbaci neki polovičan line up, a cene se još uvek ne znaju...počinju da se pojavljuju neki modeli po ulicama sa balonima...ne zna se da li je to neko kupio neke klotare ili neko nešto testira...opet šta ima da testiraju ako se primaju narudžbine. Ako do sada nisu istestirali sve što treba, nego u hodu peglaju neke stvari, onda do mojega. Šta da očekuju kupci prvih primeraka...neke nezavršene primerke s kvalitetom izrade prototipa? Sve nešto as hoc deluje, kao da neka manufaktura izbacuje random primerke bez ikakvog reda.
Ovako slično kilavo je krenula i 159, za razliku od 156 koja je grunula punom snagom od prvog dana i posle samo dodala još par varijanti kada s emodel razradio. Pri tome uopšte nema nikave frke da su pod pritiskom rokova...nemaju auto u toj klasi već 4 godine, koga briga da li ga neće imati još 6 meseci. A u isto vreme premijera Levantea - sve normalno, sve se zna, novinari voze i probaju, primaju se narudžbine...znači nije da ne znaju kako treba da se radi.
Ovakvu premijeru nekog automobila u životu video nisam...prvo izbace najjaču varijantu, najjača varijanta smao rwd i ručni menjač..ima da prodaju to samo nekim manijacima i velemajstorima vožnje, a ne stavlajju 4wd i duplo kvačilo. Onda se ništa ne dešava mesecima sem što su šetali Qv po salonima kao mečku Božanu, ne zna se line up, ne znaju se cene, konfigurator kao radi a ne radi.. Onda se izbaci neki polovičan line up, a cene se još uvek ne znaju...počinju da se pojavljuju neki modeli po ulicama sa balonima...ne zna se da li je to neko kupio neke klotare ili neko nešto testira...opet šta ima da testiraju ako se primaju narudžbine. Ako do sada nisu istestirali sve što treba, nego u hodu peglaju neke stvari, onda do mojega. Šta da očekuju kupci prvih primeraka...neke nezavršene primerke s kvalitetom izrade prototipa? Sve nešto as hoc deluje, kao da neka manufaktura izbacuje random primerke bez ikakvog reda.
Ovako slično kilavo je krenula i 159, za razliku od 156 koja je grunula punom snagom od prvog dana i posle samo dodala još par varijanti kada s emodel razradio. Pri tome uopšte nema nikave frke da su pod pritiskom rokova...nemaju auto u toj klasi već 4 godine, koga briga da li ga neće imati još 6 meseci. A u isto vreme premijera Levantea - sve normalno, sve se zna, novinari voze i probaju, primaju se narudžbine...znači nije da ne znaju kako treba da se radi.
Acqua-Olio-Benzina
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Nazalost, slazem se sa tobom Starče i sve više sad verujem u one (ne)proverene priče o propustima u proizvodnji pa će kao odložiti prodaju dok to ne reše. Izgleda da se upravo to dešava. Ovo je baš hladan tuš posle onakve promocije na početku.
Baš deluje jeftino ovako na slikama, kao da je sva od plastike, nadam se da će to promeniti detaljima koji im idu od ruke.
Baš deluje jeftino ovako na slikama, kao da je sva od plastike, nadam se da će to promeniti detaljima koji im idu od ruke.
- BobanR
Pa kojim detaljima da promene? Jedino da joj zavare BMW Isettu negde sa strane, da odvlači pažnju?
- Mar_Kes85
- Drug Član
- Garaža: live GTV 2.0 16v
in progress 155 3.2 GTA - Lokacija: Beograd
Hahahahahahah da znas da bi to jedino uspelo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
Slažem se u vezi predstavljanja i tu se debelo omanulo jer je prošao zaista dug period od pokazivanja najjače verzije. Verujem da su se neki potencijalni kupci ohladili jer i inače vizuelno nije bombastičan. Još jednom se pokazuje na delu da im nije problem napraviti odličan automobil, ali jeste na adekvatan način i uz pravu strategiju ga pokazati i pustiti u prodaju
A što se samog dizajna tiče, ponavljam da su ukusi različiti i razumem da su neki među nama očekivali nešto drugačije. Meni ovo sasvim odgovara, ali ako su prisutni svi neophodni začini, uključujući tu i adekvatan izbor felne i pneumatika...

A što se samog dizajna tiče, ponavljam da su ukusi različiti i razumem da su neki među nama očekivali nešto drugačije. Meni ovo sasvim odgovara, ali ako su prisutni svi neophodni začini, uključujući tu i adekvatan izbor felne i pneumatika...
- Danilo
- Garaža: 159 2.2JTS '08
Izgled felne nema nikakve veze sa ciljanjem na premijum segment. Pa pogledajte šta nose be-em-ve trojke i C klasu: u osnovnim varijantama ni to ne liči ni na šta — uporedite sa njihovim 16-icama. Ja bih rekao da je to otprilike to (ova je možda i lepša, ako se uopšte može koristiti pridev „lepo“ za 16-ice).
E sad, slažem se da je veći problem što se sama Đulija u ovim „pešačkim“ varijantama, sa malim točkovima (mada će je većina voziti bar sa 17-icama) baš ničime ne ističe.
Jeste ona malo drugačija spreda od svega ostalog na tržištu, ali je jedino od napred i drugačija (ali ni to nije za svačiji ukus).
Meni bi bila prihvatljiva jedino sa pentafoglio felnama u ti opremi (naravno i QV ako će neko da mi je pokloni
)...
E sad, slažem se da je veći problem što se sama Đulija u ovim „pešačkim“ varijantama, sa malim točkovima (mada će je većina voziti bar sa 17-icama) baš ničime ne ističe.
Jeste ona malo drugačija spreda od svega ostalog na tržištu, ali je jedino od napred i drugačija (ali ni to nije za svačiji ukus).
Meni bi bila prihvatljiva jedino sa pentafoglio felnama u ti opremi (naravno i QV ako će neko da mi je pokloni

- BobanR

brm-brm
- Shanirani
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
- Shanirani
- Brzi
- Garaža: Alfa 156 sw 2005 1.9 jtd 16v m-jet
Gledajuci ove slike prvih registrovanih modela ovaj model koliko je i atraktivan toliko i nije ama bas nista posebno iskreno i mislim da je sa ovim modelom Alfa otisla korak unazad sto se tice dizajna.Kad pogledate recimo 159 o 156 da i ne govorim videcete koliko su se ti modeli izdvajali iz mase automobila svojim dizajnom samom pojavom sto u slucaju ove socijalne gulie uopste nije tako.Sam auto je obican,utapa se u masu i sem mozda prednje maske na njemu nista posebno nije.
Ja volim Alfa romeo brend i zelim mu uspeh sa ovim modelom ali realno gledajuci kako vreme prolazi i uz peripetije oko predstavljanja sve mi se vise cini da ce proci isto kao i model 159 sve vise lici na takav scenario.Vreme ce pokazati
Ja volim Alfa romeo brend i zelim mu uspeh sa ovim modelom ali realno gledajuci kako vreme prolazi i uz peripetije oko predstavljanja sve mi se vise cini da ce proci isto kao i model 159 sve vise lici na takav scenario.Vreme ce pokazati