Znam o čemu pričaš al nisam stigao da prostudiram to ... Ako ništa, daj PrtScr tog dela manuala pa, da prostudiram(o) ?draganche napisao:Jel moze neko ko malo bolje poznaje engleski da napise neki opis iz workshop manuala iz sekcije day light and dimmed light device? Kako to funkcionise i da li je neko probao da dodaje neki relej u postojeca mesta na tabli ispod volana?

Dobrodošao NikolaAlfa155v16 napisao:Pozdrav alfisti zovem se Nikola ponosan sam vlasnik 155-ice ...

Nema na cemu,i drugi put.Ja sam kod mene cim sam uzo auto,sve te sijalice izmenjao,stavio LED,svuda,i tablu i tablice i svetla kabine,i gepek.Lepse nekako izgleda
 Nema na cemu,i drugi put.Ja sam kod mene cim sam uzo auto,sve te sijalice izmenjao,stavio LED,svuda,i tablu i tablice i svetla kabine,i gepek.Lepse nekako izgleda 

cak i H1 su mi sve klasicne halogene, NARVA
 cak i H1 su mi sve klasicne halogene, NARVA   najduze traju. a ako mi usfali svetla, savrseno sam podesio farove i maglenke H3, kad upalim svih 6 - dan.
 najduze traju. a ako mi usfali svetla, savrseno sam podesio farove i maglenke H3, kad upalim svih 6 - dan.
 ali ... Definitivno mi je na 155 mng čećšće curkao antifriz, dok je na 156 druga priča skroz
 ali ... Definitivno mi je na 155 mng čećšće curkao antifriz, dok je na 156 druga priča skroz   155 je išla sa G12, u 156 je G11 pa sad budi pametan
  155 je išla sa G12, u 156 je G11 pa sad budi pametan