Alfa Romeo Giulia Nuova
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
Realno, al ce bar da se prodaje pa ce alfisti da uzimaju limitirane edicije. (nadam se)
- BobanR
- Garaža: Brera 2.4
Naravno da je tako. Oduvek je Alfa imala reputaciju pouzdanog automobila, ali je nekonvencionalni(ružnjikavi) dizajn do sad bio prepreka da her Muller svoj A4 zameni jednom Alfom. Kako sada to nije prepreka, reke Nemaca, Amerikanaca, Francuza će da se sjate u salone, pa će Giulia da se razgrabi. Nama samo ostaje da sačekamo godinu dve, pa da svi kupimo po jednu QV (das Serbishen edition), kojoj će cena, naravno, da padne, zato što mnogo troši, pa gorepomenuti bivši vozači Audia, neće hteti baš taj model. Kako se meni čini, nikad nije bilo bolje vreme da se bude alfista 

Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...
- Milorad
- Garaža: ex145 2.0ts
ex166 2.0ts
GTV 2.0ts
156 3.0 - Lokacija: Beograd
Vec vidim kako ce se za koju godinu "alfisti" kunuti u turbo benzince jer ce biti do 2.0
nikome vise jtdm nece biti zanimljiv, skupa registracija 

- Shanirani
La Giulia, al salone di
The Giulia , at the Geneva Motor Show
Confirmed the engines:
2.9 B-Turbo Petrol 510 bhp
2.0 Turbo Petrol with steps of power 200 and 280 hp
2.2 Turbo Diesel with power step 150, 180 and 210 hp
The Giulia , at the Geneva Motor Show
Confirmed the engines:
2.9 B-Turbo Petrol 510 bhp
2.0 Turbo Petrol with steps of power 200 and 280 hp
2.2 Turbo Diesel with power step 150, 180 and 210 hp
- byMaX
- Garaža: Alfa Romeo Giulia QV 510bhp AT8 2018
Alfa Romeo Giulietta 2.0jtdm3 Sport 2011
Volvo S80 2006
Mini Cooper D 2016 - Lokacija: Beograd
Pa samo ima smisla taj od 210 konja. Mada mi se dopada to sto je masa kao 147-ici. 1340 kg 

Turismo Internacionale
- Saverina156
- Garaža: Alfa Romeo 156 - 2.0 TS
Na zalost, sama za sebe je prelijepa, ali te proklete Kie i Hyundaii, Mazde i Toyote vuku jedno na drugo... Morace da urade nesto da je izdvoje, pa makar Crosswagon!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde
To je to, i moje misljenje!OMP napisao:stopice se ova giulia sa masom hjundaia, kia, audia i sl. modela na ulicama, po meni nista nije specijalno sto bi je lako izdvojilo iz mase kao neke ranije alfe
Na zalost, sama za sebe je prelijepa, ali te proklete Kie i Hyundaii, Mazde i Toyote vuku jedno na drugo... Morace da urade nesto da je izdvoje, pa makar Crosswagon!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- byMaX
Volvo S80 2006
Nisi bas u pravu. Cak i slabo prodavani i medju alfistima nepopularni modeli poput Giuliette vrlo drze cenu kao polovnjaci. Mislim da djuliji nece tako brzo padati cena kao 159-ki. Ja sam 2 godine staru 159 koja je nova bila 35.000 platio 14700, doduse, sa 140.000 na satu, ali je cena bila itekako povoljna. 2.5 godine stara Djulijeta sa mnogo manje opreme, kosta 12.500 ako hoces tct i automatik, sa slicnom kilometrazom ali pet godina stara! Verujem da ce neki high spec 2.2 jtdm 180 ili 210 ks sa lepim felnama i opremom kostati bar 20.000 kao dve godine star auto, bas kao sto je slucaj sa bmw f30. Ja cu je kupiti, koliko god kostala, cim skupim pare, jer o njoj sanjam i pre nego sto sam je video, kao sto sam i o 159 sanjao. I vozicu je skoro celu deceniju, isto kao i 159BobanR napisao:Naravno da je tako. Oduvek je Alfa imala reputaciju pouzdanog automobila, ali je nekonvencionalni(ružnjikavi) dizajn do sad bio prepreka da her Muller svoj A4 zameni jednom Alfom. Kako sada to nije prepreka, reke Nemaca, Amerikanaca, Francuza će da se sjate u salone, pa će Giulia da se razgrabi. Nama samo ostaje da sačekamo godinu dve, pa da svi kupimo po jednu QV (das Serbishen edition), kojoj će cena, naravno, da padne, zato što mnogo troši, pa gorepomenuti bivši vozači Audia, neće hteti baš taj model. Kako se meni čini, nikad nije bilo bolje vreme da se bude alfista

Turismo Internacionale
- BobanR
Iskreno, nisam ni razmišljao o tome koliko će Giulia vredeti kao polovnjak. Moj odgovor je više bila sarkastična reakcija na pretpostavku da će se model dobro prodavati, a da će "alfistima" ostati samo da kupe limitirane serije
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Ne sumnjam da ćeš tako i uraditi na kraju! Eto, ja se takođe nadam da ću jednog dana moći da je "dosegnem". Generalno sam protiv varijante da kupujem "na metar", odnosno da vozim veći automobil nego što mi objektivno treba, ali ova Jula mi baš leži ovako na prvo predstavljanje i sve mi se više dopada ideja da sa njom uplovim u neke mirnije vode, nakon što mi MiTo razbije i pomisao na kamenje u bubrezima
Re: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde
byMaX napisao:Ja cu je kupiti, koliko god kostala, cim skupim pare, jer o njoj sanjam i pre nego sto sam je video, kao sto sam i o 159 sanjao. I vozicu je skoro celu deceniju, isto kao i 159

Ne sumnjam da ćeš tako i uraditi na kraju! Eto, ja se takođe nadam da ću jednog dana moći da je "dosegnem". Generalno sam protiv varijante da kupujem "na metar", odnosno da vozim veći automobil nego što mi objektivno treba, ali ova Jula mi baš leži ovako na prvo predstavljanje i sve mi se više dopada ideja da sa njom uplovim u neke mirnije vode, nakon što mi MiTo razbije i pomisao na kamenje u bubrezima

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- byMaX
Volvo S80 2006
pa taman do pocetka sledece godine ili sredine, da skupim za taj sa 210 konja, koji je najavljen. Da izadje, pa da stigne u EU, pa da stigne kod nas... ima da se ceka...alfanatic napisao:byMaX napisao:Ja cu je kupiti, koliko god kostala, cim skupim pare, jer o njoj sanjam i pre nego sto sam je video, kao sto sam i o 159 sanjao. I vozicu je skoro celu deceniju, isto kao i 159![]()
Turismo Internacionale
- Shanirani
- Shanirani
- Shanirani
- byMaX
Volvo S80 2006
Moćno, nema šta. Lepše zvučni no 3.2 jts...
Turismo Internacionale
- stef147
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 TS
Ford focus 1.8tdci - Lokacija: Bujanovac
- Alex V6
- Garaža: V6 inside
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Meni je ovo brutalna Alfa.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Danilo
- Garaža: 159 2.2JTS '08
Meni jedino smeta što su promenili stranu za rezervoar, pa ću sad kad uzmem ovu QV morati da se naviknem da stajem na drugu stranu pumpi na benzinskim stanicama 
Nego, super je, ali sam očekivao i više. Čekam da vidim kako će izgledati pešačka verzija kada stigne u salone, kao i kada će 2.0 benzinac od 276 ponija da se pojavi, kakva će mu biti cena i kakva će biti cena dodatne opreme (npr. adaptivno vešanje koje pominju). Mislim, to bih voleo, ali sa druge strane, već imam jedan potpuno nerazuman auto (159 2.2JTS
), pa možda nije pametno da budem još nerazumniji.

Nego, super je, ali sam očekivao i više. Čekam da vidim kako će izgledati pešačka verzija kada stigne u salone, kao i kada će 2.0 benzinac od 276 ponija da se pojavi, kakva će mu biti cena i kakva će biti cena dodatne opreme (npr. adaptivno vešanje koje pominju). Mislim, to bih voleo, ali sa druge strane, već imam jedan potpuno nerazuman auto (159 2.2JTS

- BobanR
Otvor za gorivo se uvek nalazi sa one strane na kojoj je crevo na ikonici na KM satu. Na primer, u ovom slučaju sa desne strane:

Tako da ne moraš da pamtiš

Tako da ne moraš da pamtiš

- Danilo
- Garaža: 159 2.2JTS '08
- Semi
- Garaža: Alfa Romeo Stelvio 2.0 280
Ovo nije pravilo za sve automobile.
Konkretno, za C3 i Fiestu koje vozikam ovih dana ovo ne vazi :-)
Konkretno, za C3 i Fiestu koje vozikam ovih dana ovo ne vazi :-)
- BobanR
Ja sam testirao na svim automobilima u koje sam seo(a da sam sipao gorivo)...svuda je bilo tako. Hvala za ispravku 

- Semi
Sad izguglao i za Giuliu.
Ne uklapa se u ovo, ali bi stvarno bilo kul da je ovako :-)
Ne uklapa se u ovo, ali bi stvarno bilo kul da je ovako :-)
- BobanR
Vidiš, bio sam u zabludi...evo prave informacije
http://www.snopes.com/autos/techno/icon.asp
http://www.snopes.com/autos/techno/icon.asp
- Semi
Ha, bravo.
Upravo gore pomenuta Fiesta ima ovaj trouglic i nisam imao pojma koja je njegova svrha :-)
Upravo gore pomenuta Fiesta ima ovaj trouglic i nisam imao pojma koja je njegova svrha :-)