Sledeci tu logiku, treba li ujutru ustajati znajuci da smo smrtni i da nas ceka kraj.
Treba li se druziti sa ljudima znajuci da ih jednog dana nece biti...DA ipak treba uzivati u svakom trenutku zivota.
To sto se tebi desilo je stvrano bedak, tezak maler i ne moze biti reper za ostale stvari koje te okruzuju. Treba uzivati u zivotu i maximalno se posvetiti stvarima koje te ispunjavaju pa makar ih neka budala u delicu sekunde pretvorila u krs.
Sve sto radim oko auta me ispunjava srecnim pa i ako ostanem i bez jagodica i prebijenih prstiju, na kraju kada zavrsim i vidim kako sija...sijam i ja.
Da se malo vratimo i na temu

Samo peskarenje je oko 10e po felni i boja izadje od 30-50e za sve 4. sto mu dodje oko 90e bez ikakvih dodatnih radova oko njih. OK mozda moze i nize ali ...tako da cena od 100-tiinak evra nije pretetana gledajuci njihovu stranu/ a sa druge strane to sto mozemo da kupimo "nove" felne za jos koji evro vise to je vec stvar ponude i potraznje i baca sasvim drugo svetlo na citav njihov rad.
I da, slozicu se i da medju njima ima raznih ..i da, ni ja nikad ne bih dao 200e da mi neko ofarba felne