Dobro, obzirom da je u pitanju restyle dok ne dođe skroz novi model, meni je ovo sasvim OK. Malo dotegnute bore i udahnuta nova mladost kroz detalje. Nadam se da se kod podmlađene Julke niko više neće žaliti na sedišta, a i enterijer mi sada ostavlja nešto bolji utisak generalno...
Po meni spolja izgleda OK..
Unutra mi nista ne lici na Alfu.
Mozda deo iza volana, a ova centralna konzola mi izgleda kao da je pravljena za punto.
Nije to to dok se kokpit ne obavija oko vozaca. Meni se to najvise svidja kod alfe. Sto bi Ameri rekli: Vozac u centru paznje, a suvozac zavidi.
Malo je ambiciozno ovo zvati restyling, pre bi MY2016 odgovaralo. Uživo verovatno nije loše, ali nije za padanje u nesvest. Investiralo se jedno €110.000 u ceo projekat podmlađivanja
Tek sledeći model Alfe iz C segmenta bi navodno trebalo da ima zadnji pogon. Ovo je navodno restyle Giuliette, koji nam u suštini pokazuje da nameravaju da je prodaju još par godina, jer nisu ludi da se ovime bave na modelu koji će zameniti za godinu dana. E sad, najveći problem je protumačiti šta ovako blagi i mlaki restyle znači:
1) novi model će relativno skoro pa nema smisla ulagati puno u osveženje ovog
2) nemamo više ni 1000 Lira na računu i ovo je sve što smo mogli da skrpimo
Ako uzmemo u obzir da se restilizovani 147 proizvodio 4 godine, to donekle ne nagoveštava skori nailazak novog auta, pa će pre biti da je varijanta 2 u pitanju, na žalost.
U svakom slučaju to što su osvežili auto je bar znak da su živi i da mrdaju, pa sad dokle će, videćemo...
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
Stvarno ne znam sta rade sa krckavom Djulijetom, i dok ne promene platformu, ne zanima me taj segment. Cekam da vise krene ta Djulija u prodaju, da vidimo prve testove, motore, cene... Djulijeta me je razocarala za sva vremena.