Povezivanje pojačala sa fabričkim CD plejerom

CD, radio, ozvučenje, navigacija itd... Sve o elektrouređajima u našim Alfama.
Korisnikov avatar
Sale NB
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 mjet tct
Fiat Qubo 1.3 mjet
ex. Alfa 147 1.9 JTD 16v
Pridružio se: Uto Avg 24, 2010 2:38 pm

Povezivanje pojačala sa fabričkim CD plejerom

Sub Jan 30, 2016 10:30 pm

Ova kvazi zima se nešto odužila, pa sam rešio da nešto čačkam oko auta, da malo ubijem vreme.

Planiram da malo poboljšam fabričku muziku, međutim, želim da zadržim fabrički CD.
Leži mi u garaži Sony woofer, kao i kablovi za povezivanje muzike. Napravio bih kutiju za woofer, po ugledu na Bose-ovu kutiju, i spakovao to u 147-cu.
Microlink će mi završiti sve što mi treba vezano za mp3 i bluetooth, ali treba mi informacija da li postoji adapter za povezivanje pojačala sa fabričkim CD plejerom na low input (cinch konektore)?
S obzirom da se u 147-ici isti CD plejer koristi i sa Bose muzikom, plejer sigurno ima line out, i remote konektor za upravljanje tim Bose pojačalom.

Izbegavam budževine, volim da, ako već menjam ili unapređujem nešto fabričko, da to bude čisto i precizno ugrađeno, a ne bih da nešto mnogo komplikujem. Zato ne želim da diram kablove do zvučnika, niti da skidam signal za high power input sa njih.

Želeo bih da dodam woofer i pojačalo, microlink za mp3, a da pritom zadržim komande na volanu i funkcionalnost CD plejera, i fabričkih zvučnika.

Da li je neko već radio nešto slično?

Povratak na “In Elettronica Alfa”