AR 166 svetlo kabine ne radi kad otvorim vrata
- Cvejo
- Garaža: AR 156 GTA
AR 166 svetlo kabine ne radi kad otvorim vrata
AR 166 3.0 svetlo kabine se ne pali kad otvorim vrata, zna li neko gde se nalazi onaj moduo ili kako se vec zove za osvetljenje kabine.Kad pojedinacno palim svku sijalicu, sve rade, tako da su sve sijalice ispravne.
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Re: AR 166 svetlo kabine ne radi kad otvorim vrata
Pogledaj da nije u bunkerima levo i desno u gepeku ili ispod zadnjih sedista (tako je bilo u 155-ici)
- Cvejo
Malo sam procackao po netu i nadjem da joj se relej za osvetljenje kabine nalazi iza ICS-a, levo od suvozacevih nogu, ispod kutije za grejanje, sutra cu da ga nadjem i zamenim.
- Vuk 166
- Garaža: A6 C7 3.0 TDI '13
166 FL 2.0 TS '05
166 V6 TB '00
Ex 166 3.0 Sportronic '98 - Lokacija: NI
- Cvejo
E to je to, danas sam ga skinuo, istopio se mucenik ceo, sad trazim drugi, ali kako sam ga izvadio nece sad ni ventilacija, a i klima da radi, on je znaci povezan za paljenje ventilatora, klime i za osvetljenje klime.
- Vuk 166
166 FL 2.0 TS '05
166 V6 TB '00
Nema veze sa tim, imas jos neki problem....
Proveri osigurac od 10A zadnji u levom redu na tabli ispod volana.
- Cvejo
- Cvejo
Zamenio relej ispod kutije za grejanje i nista, opet nema svetla u kabini, moram da cackam dalje, da otkrijem sta je muci.
- Vuk 166
166 FL 2.0 TS '05
166 V6 TB '00
A ventilacija, klima ? Jesi li proverio osigurace ?
- Cvejo
Klima radi, sada sve funkcionise, cak i svetlo kabine radi, sto se tice svetla kabine, crkao je osigurac, bas onaj sto si mi rekao, zadnji u levom ulglu, kad ga izvadis dobar, ali ustvari crkao, ja stavio drugi i sve radi kako treba.Malopre sam je kacio na dijagnostiku i izbacuje mi gresku exterior sensor temperature faild, ako je to senzor spoljne temperature u retrovizori on mi radi, pokazuje na ics tacnu temperaturu, ne znam koji bi to drugi senzor mogao biti, ako nije taj.
- Cvejo
Hvala za ovu informaciju.Vuk 166 napisao:Nema veze sa tim, imas jos neki problem....
- Ognjen_HN
- Garaža: ex Alfa Romeo 146 1.7 16v ie, Alfa Romeo 164 2.0 8v Nord
Cvejo moze biti senzor temperature usisanog vazduha....koji se nalazi negdje oko kutije filtera vazduha ili u protokomjeru.....mada da nesto nije uredu sa njim auto ne bi radilo kako treba....
Jos jedna stvar vrlo bitna: Ne kupuj osigurace na pumpi ili buvljaku kad tad ces imati problen sa takvim osiguracem. Meni se desilo da se sve oko osiguraca istopi zajedno sa osiguracem ali on ne pregori.Mogao mi se auto zapaliti radi jbnog osiguraca... Tako da potrazi neke kvalitetne.....
Jos jedna stvar vrlo bitna: Ne kupuj osigurace na pumpi ili buvljaku kad tad ces imati problen sa takvim osiguracem. Meni se desilo da se sve oko osiguraca istopi zajedno sa osiguracem ali on ne pregori.Mogao mi se auto zapaliti radi jbnog osiguraca... Tako da potrazi neke kvalitetne.....
NE PREKIDAJ ZENU DOK CUTI! 

- Cvejo
Nije to senzor taj, mislim da je senzor u retrovizoru, on jedini koliko ja znam meri spoljnu temperaturu, moracu sutra da ga malo naprskam WD-om, valjda ce da proradi, a osigurace sam skinuo sa stranca na otpadu sve koje je imao u kutiji osiguraca, tako da su svi originalni.