Cao ljudi, krenula i meni da se pali ova greska pri ubrzanju (najcesce mi se desavalo u cetvrtoj).
Bio kod Dese, radio veliki servis, promenio pumpu za gorivo, al opet isto.
Dal je moguce da mi je FRP senzor riknuo posto kao u gresci pise da FRP senzor prijavljuje vise od 85psi ili manje od 20psi, tako nesto?
p.s. video sam da ima tema za p0191 ali svi koji su imali problem su cipovali auto, ja nisam.
p.p.s Radi se o 147-ici 1.9JTDm 8v
Moze li bilo kakva pomoc? Ne bih da uzimam senzor ako nije on (zvao kit komerc, kazu 11.500 da kosta).
P0191 greska
- Gremlin
- Garaža: Alfa 147 JTD 16V
- kizza
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 120KS
Sve sam to iscitao druze, i tvoj problem.
Ali je bila cipovana alfa pa se sa tim sredjivalo, ili su imali ljudi druge simptome.
Meni kad se upali p0191 ne gasi se dok ga ne resetujem onom "dijagnostikom" za Android. Program TORQUE.
Ostaje greska upaljena i posle gasenja auta, sve dok je ne ocistim.
Inace, kad je resetujem, ide alfa kao F1, sve dok se ne upali, a pali se kao sto su drugi rekli, iz malih obrtaja kad potopim gas i kad povuce na oko 1800 o/min.

Meni kad se upali p0191 ne gasi se dok ga ne resetujem onom "dijagnostikom" za Android. Program TORQUE.
Ostaje greska upaljena i posle gasenja auta, sve dok je ne ocistim.
Inace, kad je resetujem, ide alfa kao F1, sve dok se ne upali, a pali se kao sto su drugi rekli, iz malih obrtaja kad potopim gas i kad povuce na oko 1800 o/min.
- Djo83
- Garaža: Alfa 156 1.9 jtd
Ja sam imao taj problem, auto nema chip... nema popravke samo zamena regulatora pritiska resava problem... na njemu ima mikrosito koje se zapusi i pravi problem, nemoj pokusavati sa ciscenjem jer ocigledno nije problem samo sa sitom (da to elimisem ja sam ga prvo uklonio potpuno i onda probao auto i nije bilo poboljsavanja i dalje je izbacivao istu gresku, pa sam ga zamenio novim Bosch i nema vise problema). To je moje iskustvo.
- kizza
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 120KS
Resio sam na kraju problem zamenom kvacila...
Posle zamene mi se ne pali ni kad pokusavam...
Moze li iko da objasni?
Posle zamene mi se ne pali ni kad pokusavam...
Moze li iko da objasni?