Grejaci sedista
- Macan
- Garaža: -Alfa Romeo 147 jtd ti-Alfa Romeo GT 1.8 ts
Da li neko zna nekog elektricara koji je raspolozen i zna da na mojoj alfi popravi grejace sedista?Radi se o 147 sa koznim sedistima,ako je to uopste bitno.Svi kablovi pod sedistima su pravilno povezani ali grejaci ne rade.Na suvozackom sedistu prekidac ne valja ali na vozackom je prekidac ok ali grejanja nema. 

- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Poslao sam ti PM jer je kao zabranjeno reklamiranje.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Macan
- Garaža: -Alfa Romeo 147 jtd ti-Alfa Romeo GT 1.8 ts
Video i odgovorio,HVALADragon napisao:Poslao sam ti PM jer je kao zabranjeno reklamiranje.

- anzakula
- Garaža: Alfa Romeo
- anzakula
- anzakula
- bokac
- Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
Ajde da iskoristim postojecu temu.
Grejaci sedista mi ne rade ili ja ne umem da ih ukljucim. Dugme sa strane stalno svetli a ono sa prednje desne strane sedista pritiskam i ovako i onako i ne reaguje nista. Isto se ponasa i na suvozacevom sedistu pa kapiram da nije relej cim prekidac dobija struju.
Ima li neko iskustva sa tim?
Grejaci sedista mi ne rade ili ja ne umem da ih ukljucim. Dugme sa strane stalno svetli a ono sa prednje desne strane sedista pritiskam i ovako i onako i ne reaguje nista. Isto se ponasa i na suvozacevom sedistu pa kapiram da nije relej cim prekidac dobija struju.
Ima li neko iskustva sa tim?

- pejo
- Garaža: ALFA 156
krepali su ti grejači,nema tu šta.struja može da dodlazi do signalnih lampica da je upaljena al grejač je sigurno u sicu u prekidu.jer fabrički grejači su tako napravljeni kad pukne 1 nit sve crkne a oni kineski su kao mreža i mogu da se seku.
MISLIO SAM...je majka svih zajeba
moj mob 069/1468-109 viber
moj mob 069/1468-109 viber
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Tačno, a veoma lako dolazi do pucanja kada recimo kolenom staneš na sedište da bi dohvatio nešto...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Veloce
- Saradnik Uprave
- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
Verovatno su prekidaci otisli.. Ukoliko prekidac samo svetli,a ne pali signalnu lampicu da je upaljen..