Vadio sam radio juce iz alfe i slucajno nasao ovo, meni lici na neki interfejs, bilo je prikljuceno napajanje na njega i zvucnici, iskljucio sam ga posto ne znam cemu sluzi?
Handsfree kit da mobilni koristiš preko ozvučenja. Samo koliko vidim ovo je za one prastare mobilne, a verovatno i nemaš kabl adapter koji treba da se ušteka u mob.
Pa vrlo verovatno da nije skidan, kada sam ga izvukao čak je i nalepnica neka sa strane stajala sa serijskim brojem, pa je tek kada sam je dohvatio otpala...a plejer ne traži kod jer je fabrička ugradnja i prepoznaje ga računar.A inače, imam i code karticu
A za ovaj džek...jel to znači da bih za navigaciju imao sve osim antene, ovaj kabal je znači za podatke, a da li je napajanje navigacije isto kao i za običan cd plejer?
Hvala na odgovorima.
Edit: Haha...nađoh sliku u telefonu od navigacije sa zadnje strane.
Nađoh ovu temu misleći da je pogodna za moje aktuelne nedoumice, pa videh da je zadnji post takođe moj.
Elem, skidao sam plafonjeru da sredim neko krckanje, i pritom našao još neka dva slobodna CRNA džeka, izvukao ih i uslikao:
Da li neko možda zna čemu služe!?Da nije možda neki od njih za senzor za kišu, koga pritom nemam u retrovizoru (a voleo bih da ga ugradim ako bi postojala instalacija)?
Beli džek (da ne bude zabune) je od plafonjere.Pitanje se odnosi na dva CRNA džeka.Oba imaju po tri žice.
Možda bi mogao neko ko ima i kome radi senzor za kišu na 147ici da potvrdi da li je takav džek...lako se skida plafonjera.
Senzor za kišu je u drzaču retrovizora do šoferke, ili na držaču retrovizora.
A kontam da nije bežičan, pa je iz toga proisteklo moje pitanje, jer kablovi koje sam ja fotografisao dohvataju do retrovizora.