alfa 156 havarija - popravljati ili ne?
- Radovanko85
- Garaža: Alfa Romeo 156
Re: alfa 156 havarija - popravljati ili ne?
sa delovima za veliki servis.. limarija..znaci sve sto treba skida sa stranca i prebacuje na moj auto...ostalo sto ostane na strancu je moje.. ja to posle prodajem...ili cuvam za delove..on sa tim nema nista...
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Jeftino...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Gremlin
- Garaža: Alfa 147 JTD 16V
Prihvatljiva cena, samo obavezno trazi da ti ispolira na kraju i izjednaci boju.
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
Pa ako on se uklapa sa tim delovima u 500e onda je prihvatljivo.
Inace gledaj stranca u svojoj boji. Mada koliko vidim tvoj je ristajling, a ristajling preko je dosta skuplji od obicne verzije. Tako da ce morati i da farba ceo prednji deo. A farba i ruka za to nema ispod 200-300e..
Inace gledaj stranca u svojoj boji. Mada koliko vidim tvoj je ristajling, a ristajling preko je dosta skuplji od obicne verzije. Tako da ce morati i da farba ceo prednji deo. A farba i ruka za to nema ispod 200-300e..
- Radovanko85
Mada koliko vidim tvoj je ristajling, a ristajling preko je dosta skuplji od obicne verzije.
Nije moj restajling..moj je 2002 g..polako nacice se se neki stranac u mojoj boji..dok skupim neki kes :-)
Nije moj restajling..moj je 2002 g..polako nacice se se neki stranac u mojoj boji..dok skupim neki kes :-)
- alfabg
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 jtd(85 kw)rest. 2004.Remaped
Nije ristajling,sto nevidis i cene polovnih delova,za tvoj model nije skupo.Mozda izadje slicna cifra kao sa stranca a imas manje zezanja
Show Must Go On
- Gremlin
Sta ti kaze majstor za trap?
Je I' most u redu i sta sve mora da se menja?
Je I' most u redu i sta sve mora da se menja?
- Bojan90
- Garaža: 156 1.6ts
Polovni delovi bi trebali da izadju nesto malo manje nego stranac. Ako uzmes ceo auto, racunaj da ces imati delove koje neces moci da prodas, ili ce stajati dugo, tako da bih ja ipak isao na kupovinu samo delova.
- Radovanko85
majstor kaze da me jeftinije izadje da uzmem stranca nego da kupujem delove posto ima dosta sitnica i to izadje skuplje...ovako kupuim stranca sve se sa njega skida i prebacuje na moj a sto ostane ja to prodajem..
Za trap nije siguran,za most kaze da sam ga pomerio pokidao..i nezna moguce da sam menjac polomio...nije mogo to dobro da vidi posto je prednji deo auta na zemlji...viljuske sam isto odvalio ..malo je prednji deo otiso na desnu stranu...ali sve to moze da se popravi i sredi...sredjivao je i gore automobile...
nesto cu ostavljati za sebe od delova to sto je potrosni materijal..a ostalo cu prodati i ako ne prodam ima otpad pa cao..
Za trap nije siguran,za most kaze da sam ga pomerio pokidao..i nezna moguce da sam menjac polomio...nije mogo to dobro da vidi posto je prednji deo auta na zemlji...viljuske sam isto odvalio ..malo je prednji deo otiso na desnu stranu...ali sve to moze da se popravi i sredi...sredjivao je i gore automobile...
nesto cu ostavljati za sebe od delova to sto je potrosni materijal..a ostalo cu prodati i ako ne prodam ima otpad pa cao..
- bokac
- Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
Nije to vise auto za voznju. Ja bih to tako prodao.

- Radovanko85
Sto nije..sve se to moze srediti..ovako da ga proddam..pitanje je koliko cu para dobiti...ne verujem da ce mi neko dati preko 500e kad mogu da dodaju jos malo i stranca da kupe...bokac napisao:Nije to vise auto za voznju. Ja bih to tako prodao.
- bokac
- Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
Pitanje je kako bi se ponasao prilikom sledeceg udarca.
A koji motor ima tvoj auto? I koje je godiste? Mislim kolika mu je vrednost bila pre sudara? I da ga sredis ne moze da vredi isto. Ucenjivace te samo tako.
Ili kupi stranca i ne sredjuj nista samo vozi ili prodaj to. Dodaj te pare sto si spremio za sredjivanje i kupi sebi normalan auto.
Tih 500e sto spominjes za ruku i materijal, plus 500e stranac plus tih 500e od eventualne prodaje auta a mozda i neki evro vise je dovoljno za neki solidan neudaran auto.
Ne sumljam da ces najbolje da izaberes za sebe
A koji motor ima tvoj auto? I koje je godiste? Mislim kolika mu je vrednost bila pre sudara? I da ga sredis ne moze da vredi isto. Ucenjivace te samo tako.
Ili kupi stranca i ne sredjuj nista samo vozi ili prodaj to. Dodaj te pare sto si spremio za sredjivanje i kupi sebi normalan auto.
Tih 500e sto spominjes za ruku i materijal, plus 500e stranac plus tih 500e od eventualne prodaje auta a mozda i neki evro vise je dovoljno za neki solidan neudaran auto.
Ne sumljam da ces najbolje da izaberes za sebe

- Gremlin
Ako je most pokidan i menjac polomljen tesko da ce to neki majstor vratiti u normalu...
- dancho
- Garaža: Alfa Romeo
Postavi ga u oglasima za 1000e i sacekaj par dana. Neko ko je majstor i ima takvu alfu za delove. A ima ih sigurno. Njemu ce se isplatiti. A tebi ne. Kroz pricu deluje isplativo al videces kad pocnes da ga radis, te fali ovo te ono te nije se lepo uklopilo a i malo se boja razlikuje. A i jos bices mesec dana bez auta
- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
Sve može da se popravi ako su pravo majstori, ako je sve tako kao što pričaš auto mora na šablon i ta cifra od 500e je skroz nerealna.
- miljan
- Garaža: Alfa Romeo 155 1,8 8V TS
Bas je nerealna plus veliki servis sa delovima uracunat u cenu....
Bokac ima dobru matematiku 500e popravka + 500e stranac sto je jako jako diskutabilno nisam duze vreme video stranca na oglasima osim 800-900e a ako racunas da spustas cenu opet diskutabilno.....opet to je vec 1000e plus vrednost tvojih kola....
Moje misljenje kupi drugi, jer je ovaj koliko citam muski razbijen i pomeren.....u svakom slucaju srecno sta god odlucis....
Bokac ima dobru matematiku 500e popravka + 500e stranac sto je jako jako diskutabilno nisam duze vreme video stranca na oglasima osim 800-900e a ako racunas da spustas cenu opet diskutabilno.....opet to je vec 1000e plus vrednost tvojih kola....
Moje misljenje kupi drugi, jer je ovaj koliko citam muski razbijen i pomeren.....u svakom slucaju srecno sta god odlucis....