Planiram da uzmem ove nedelje Tag pa me interesuje kakva su iskustva sa istim?
Vidim da je cena uredjaja prihvatljiva(nekih 1600din bez pdv) i mogucnost popusta na putarinu ide od 8%-15%, sto nije zanemarljivo.
I sto je jako bitno nema cekanja, danas na Bubanj potoku haos a traka za ENP prazna(u koloni sam bio preko 20 min).Cesto iz pravca NS-a prema BG-u zna da bude velika guzva itd....a jos kad krene sezona odmora pola Zapadne Evrope prodje kroz Srb.
TAG za elektronsku naplatu putarine
- Mac
- Garaža: 159 Selective 2.0jtdm, Insignia, BMW G30 Xd
-------------------------
Ex BMW F10
Ex Giulietta Exclusive 2.0jtdm,
Ex 159 SW 2.0jtdm
Ex 156 2.0 TS - Lokacija: Beograd
- maxy
- Garaža: Giulietta 2.0
Ex Alfa Romeo 147 1.9 jtd - Lokacija: BG
Iskustva su dobra, samo mi je trebalo 2 meseca da dođem do taga, jer kako ga dobiju tako se odmah rasproda. Kupio sam novi model taga koji je manji. Cena, nešto malo preko 2000 RSD. Sad kroz rampe prolazim opušteno, sem kada se po neki idiot z@piiiip i blokira enp traku. Preporuka u svakom slučaju.
- Milorad
- Garaža: ex145 2.0ts
ex166 2.0ts
GTV 2.0ts
156 3.0 - Lokacija: Beograd
Nema sta puno da se kaze, radi, dobra stvar, posebno na bubanj potoku i staroj pazovi u letnjoj sezoni, samo proletis...
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Odlicna je stvar i treba imati,mislim na one koji su stalno po putevima.Hoce da nekad sistem zabaguje i ne ocita tag,pa tu malo ima zadrske ali ne desava se cesto.
Kum mi radi na naplati putarine pa mi je malo pricao o tome...
Veliki problem se pravi kada neko ko nema tag dodje na ENP rampu,moraju da ga vrate nazad na obicnu rampu jer ne moze da se plati novcem na njoj,jos ako neko ko ima stane iza njega eto problema i guzve bez potrebe.
Kum mi radi na naplati putarine pa mi je malo pricao o tome...
Veliki problem se pravi kada neko ko nema tag dodje na ENP rampu,moraju da ga vrate nazad na obicnu rampu jer ne moze da se plati novcem na njoj,jos ako neko ko ima stane iza njega eto problema i guzve bez potrebe.

- elas
Pojave se s vremena na vreme tagovi kojima prolazi rok,pa nece da se aktivira,baterija im crkne.Treba proveriti datum prilikom kupovine.

- maxy
- Garaža: Giulietta 2.0
Ex Alfa Romeo 147 1.9 jtd - Lokacija: BG
A ja pitam prodavačicu za rok trajanja baterije (okvirno), a ona kaže da uređaj nema bateriju. Ja gledam i ne verujem šta čujem. A uz to još je i dodala pištaće kada kredit padne ispod 500 RSD (kako sam tražio da me obavesti). Pa kako će da pišti ako nema bateriju pitam ja, a ona slegnu ramenima. Nisam dobio nikakvo uputstvo, već samo neku maramicu za čišćenje i kartonsku kutiju obloženu aluminijumom. kutiju ne bacajte jer se u nju treba staviti tag kada se ne želi platiti elektronski.
E sad koliko će trajati baterija ne znam. Mada sam možda trebao da tag skinem sa nosača kada ga ne koristim, ide hladno vreme.
E sad koliko će trajati baterija ne znam. Mada sam možda trebao da tag skinem sa nosača kada ga ne koristim, ide hladno vreme.
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
Cek. Koja je fora sa tim? To se kupi pa se dopunjuje kao sim?
- elas
Da uplatis koliko hoces,i prilikom prolaska kroz rampu ocitava i skida sumu sa taga...prosta i korisna stvar samo da ne zezne i moras stati na rampi da se resetuje ili sta vec.Zato je prolaz ogranicen malom brzinom kretanja da ako se nesto zabaguje imas vremena da stanes a ne da razvalis rampu i kola.

- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
Ja sam sve bio pod utiskom da se uzme paket mesecno i teras..
A one naplatne rampe sto nemaju tu naplatu?
A one naplatne rampe sto nemaju tu naplatu?
- elas
Koliko znam imaju sve naplatu taga,ako nemaju onda vadis pare na sunce ili karticom placas