U pitanju je Alfa 156 1.9JTD 2002 god unutrasnji restiling..kao i kod svake imam problem sa displejom bord comp. nevidi se nista cim se malo zagreje..e sad citao sam na nekom forumu da moze da se stavi od full restylinga onaj manji displaj i plastika komplet,nasao sam nekako ko ce to da mi proda posto jako tesko se nalazi samo sto mi ovaj decko kaze da to necu moci da montiram posto je skinuto sa engleza.Sta vi mislite jel ima neke veze to sto je skinuto sa engleza? hvala..
I ja sam to planirao da uradim na mojoj Alfi posto imam isti problem, znam da moze da se uradi i da se sve uklapa, ali ne znam da li to vazi i za Engleze. E sad, uporedjivao sam slike displeja na Alfama sa levim i desnim volanom, meni deluju isto, ali ne znam kakvo je stanje u onom delu sto se ne vidi, da li su prikljucci na istom mestu
Pa da i ja sam gledao po slikama izgleda isto..samo neznam tamo oko ventilacije verovatno je mozda nesto drugacije posto sam displej je isti to mi je potvrdio i ovaj sto rastura nego ta plastika kaze da se ne uklapa,e sad neznam kako bi to izgledalo da se postavi taj manji displej a ostavi ova veca plastika..
Odviti dva imbus srafa sa zadnje strane ventilacionog otvora, vide se kroz soferku.
Podici kompleno kuciste, a potom pazljivo odvojiti poklopac i srafcigerom odviti sraf sa unutrasnje strane,kad odvojis poklopac dobijas pristup displeju tu imas 4 srafa.sa zadnje strane imas konektor raskacis sa starog i to je to nije tesko
Ne znam koliko se isplati to popravljati verovatno moze, po meni bolje resenje ubaciti sa fejslifta displej
Nema nikakve sanse to da se popravlja a da je jeftinije od polovnog iz fejslifta..
To sto brljavi jer se greje je greska kod svih tih velikih. Jednostavno elektronika je slaba.