Pozdrav. Dušan.

Sheta_Junior napisao: Tata izadje iz kola,pogleda pored puta jarak,katakombe, ali vidi da ce da prodje.Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak,digne ga na put,spusti citrica i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Sheta_Junior napisao: Tata izadje iz kola,pogleda pored puta jarak,katakombe, ali vidi da ce da prodje.Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak,digne ga na put,spusti citrica i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
da li mozda ova skica pasuje i na 156 icu 1.8 ts 1999,goddusanGT napisao:E vnove izvini, nisam zaboravio... Nego imam skicu koju je na osnovu mog undertraya napravio majstor, ali nisam je poslao, jer nisam siguran da je čovek dobro skinuo dimenzije... Savetujem ti da, na osnovu skice, napraviš prvo šablon od kartona (lepenke), pa da probaš na Alfi. Ako odgovara, pravi od aluminijuma i montiraj...
Pozdrav. Dušan.
Radis li jos uvek koske ? Ako si ti radio uopsteDucero napisao:Mogu ja da vam isavijam to,samo mi treba neki crtez dobar po kome mogu da radim
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”