Euro kuka za 156 limuzinu

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
Korisnikov avatar
veljko1
Garaža: Volvo V50 DRIVe
ex:Alfa Romeo 156 1.8TS
Pridružio se: Ned Jan 11, 2015 3:11 pm

Euro kuka za 156 limuzinu

Uto Sep 08, 2015 4:44 pm

Nabavio sam euro kuku Bosal za 156 limuzina, pre restajlinga. Ovih dana je plan da to majstor ugradi. Ako neko zna caku ili sta nek napise na sta obraiti paznju.ali to nije prvo pitanje. Mene je zabrinuo elektricar,jer mi je nesto rekao da ne zna da li se "vade zice" standardno, ili ima nekakav modul ili sta vec. Dakle, ako neko zna, kako se spaja struja ? Ne treba mi šema, nego samo DA LI ide lepo, standardno, kao na yugu npr. Ili ima neki "specijalni" deo. Valjda sam bio dovoljno razumljiv :scratch:
"When I see an Alfa Romeo go by, I tip my hat."
Henry Ford
Klon
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Pridružio se: Čet Jul 02, 2015 9:33 am

Re: Euro kuka za 156 limuzinu

Sub Sep 12, 2015 11:28 am

evo ti tel majstora koji ugradjuje kuke a inace je bas elektronicar, 064 1246699, s njim mozes da vidis i za atest itd.... obzirom da je kod njega ugradnja kuke 30ak evra i da je verziran, svakodnevno ih ugradjuje, ja se ne bih zezo sam, vido sam koji je to poso....
Korisnikov avatar
veljko1

Sub Sep 12, 2015 10:08 pm

Danas sam bio kod majstora da vidmo sta i kako, a u ponedeljak montiranje kuke. Za elektricni deo sam saznao da NE mora CAN BUS, ma sta to bilo ;) , samo relej(i) . No o tom po tom. kad sve resim, napisacu sta i kako je ispalo.
Henry Ford
Korisnikov avatar
veljko1

Pet Okt 02, 2015 5:22 pm

Kuka je namontirana, montaza mi deluje relativno jednostavno, obzirom da nisam montirao ja. Na gredi postoje spoljne rupe za montazu, tako da je "lokacija" kuke jednostavna, ostaje samo da se izbuse rupe kroz gredu... Potrebna je kutijica na kojoj pise "smart connect". U pakovanju je taj uredjaj, i sve zice koje su potrebne, kao i "uticnica". Jedini je problem cena od 75€ . Doduse, moguce je i dobiti popust, tako da sam platio 60€. Branik nije sečen.
Henry Ford

Povratak na “Area Servizio”