Sve o svemu
- OMP
- Garaža: GP TJet
ne vidim sto bi se razlikovala salterica jtdm od jtd ali kod mene laganica bode 5., doduse treba par saltovanja da se ruka navikne da ne ide skroz desno kao kad postoji granicnik ali nije frka brzo se stekne taj osecaj
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Ognjen_HN
- Garaža: ex Alfa Romeo 146 1.7 16v ie, Alfa Romeo 164 2.0 8v Nord
Ja bi to uradio samo zbog drvene rucice koja je ispucala i ofucala se. Mada i ko zna da li bi je skinuo posle toliko godina 

NE PREKIDAJ ZENU DOK CUTI! 

- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Mozda je vec vidjeno,ja se ne secam da sam gledao ovaj snimak i vidim da u hangaru ima najvise alfi...kako li su zavrsili na kraju posto je snimak iz 2013.
[youtube]luu0TWdFFnU[/youtube]
[youtube]luu0TWdFFnU[/youtube]

- OMP
tako da one varijante da je navodno neki grof krao automobile i tu ih skladistio, pa umro, a onda neko posle xx godina kupio imanje i zatekao sve ovo, padaju u vodu ali svakako mi je ta prica bila mnogo zanimljivija i misterioznijaThe real story, thanks to Tom Cotter & sportscarmarket.com, is far-less exciting. The cars all belong to a former car dealer form the 70s & 80s who saved his favorites until the barn filled up. After that the doors were locked and soldered shut. A photographer, Manuel Menezes Morais, was commissioned by the owner to take the pictures that have fueled the ludicrous story we now know is false.
Now you know the facts. Yes, there’s a barn in Portugal filled with rare cars. No, they’re not for sale, and no, some New Yorker didn’t stumble into the fortune of a lifetime. Case closed. (And here are more pictures for you, because, well, they're awesome.)

- nole1985
- Garaža: ex Alfa 147 jtdM 16v 2006. 5p distinctive
Može da se šaltuje i bez te plastike, ide u rikverc opušteno, kod 6-brzinaca...ali namena tog graničnika i jeste da u vožnji na 120kmh ne možeš da gurneš iz pete u rikverc, već jedino u šestu.Da ne bi 'oštrio' zupčanike, kako bi neki rekli.
Re:
Coo napisao:Na 147 restyle nisam siguran da hoće u petu ako nema tu plastiku. Msm da mora nešto tu još da se semalira, a ne samo skloni plastika. Pričam za 5b menjač na jtdm. Možda i grešim.
Može da se šaltuje i bez te plastike, ide u rikverc opušteno, kod 6-brzinaca...ali namena tog graničnika i jeste da u vožnji na 120kmh ne možeš da gurneš iz pete u rikverc, već jedino u šestu.Da ne bi 'oštrio' zupčanike, kako bi neki rekli.

- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
- Shanirani
Interesano predstavljanje i jos interesantniji auto..
I nevera da ubrzava brze od nove Giulie....
[youtube]RUz_EXSmp9w[/youtube]
I nevera da ubrzava brze od nove Giulie....
[youtube]RUz_EXSmp9w[/youtube]
- Klon
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
pa elektromotori su startniji od SUSa, tramvaj je startniji od auta, adekvatno tezini
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
- Rik
- Saradnik Uprave
- Garaža: AR 156 1.9 JTD 2005
Renault Clio 1.2 1999 - Lokacija: Beograd
Danas u Bulevaru Kralja Aleksandra.. Izpozdravljali smo se lepo, steta sto nisam uhvatio bolju fotku.
Sent from my A0001
Sve o svemu

Danas u Bulevaru Kralja Aleksandra.. Izpozdravljali smo se lepo, steta sto nisam uhvatio bolju fotku.
Sent from my A0001
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Re: Sve o svemu
Desmo napisao:Pozdrav svima
Pozz i tebi, dobrodošao!
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
U jbt...
opasna prica...
interesantno...
opasna prica...
interesantno...
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- Ognjen_HN
Frankenštajn 166 i 159? Ja bi ga rado usvojio
ne svidja mi se unutrasnjost 

- OMP
meni se ne svidja nista sem event boje
mada je fotka malo obradjena pa nije bas realna boja

- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
- Shanirani
- Shanirani
- Shanirani
- Ognjen_HN
Upravo sam vidio u Herceg Novom sivu 164rku, super Tspark, KV table......ako je neko sa foruma neka se javi da se upoznamo i popijemo pivo 

- Ognjen_HN
Nadam se da ne krsim pravila foruma, jer nije oglas, vec covjek iz Grcke ima mnooooogoooo novih i polovnih ORIGINALNIH dijelova za alfe.
https://m.facebook.com/profile.php?id=1 ... 87&fref=nf
Evo link za facebook stranicu, i ponavljam, slucajno sam nabasao na ovo, ako je protiv pravila foruma neka admin brise.
https://m.facebook.com/profile.php?id=1 ... 87&fref=nf
Evo link za facebook stranicu, i ponavljam, slucajno sam nabasao na ovo, ako je protiv pravila foruma neka admin brise.

- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Sa crnim fabričkim alu felnama?Ognjen_HN napisao:Upravo sam vidio u Herceg Novom sivu 164rku, super Tspark, KV table......ako je neko sa foruma neka se javi da se upoznamo i popijemo pivo