Ovih dana sam osetio da u moja AR 156 2.0 TS smrdi na benzin u kabini. Otisao danas kod majstora i nakon pregleda ustanovio se da je napukla ona bela plastika na vrh od pumpi za gorivo gde su oni 4 kvadratici . Majstor mi je rekao da to se ne moze lepiti i da mora nova pumpa. Medjutim procackao sam po stranih foruma i vidim da na neki ljudi sa ovaj problem uspelo im je sa lepenje. Hteo sam da vas pitam dali je neko imao ovakav problem. Sad se dvoumim dali da kupim novu pumpu koja je sigurno skupa ili da probam da zalepim sa dvokomponentni lepak. Sta mislite?
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Pukla plastika na pumpa za gorivo
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Imao isti problem, lepio (mozda nekvalitetno) opet curelo, na kraju pala nova pumpa...
Probaj da lepis ali moras da ocistis dobro, moj ti savet da skines pumpu i da ostavis posle da se dobro osusi...
Probaj da lepis ali moras da ocistis dobro, moj ti savet da skines pumpu i da ostavis posle da se dobro osusi...
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- pejo
- Garaža: ALFA 156
ja varim plastiku :-)
MISLIO SAM...je majka svih zajeba
moj mob 069/1468-109 viber
moj mob 069/1468-109 viber
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Oooo, gde si druze 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- flojd
- Garaža: Giulietta 1.4 TB
EX alfa romeo 33 1.7 IE Imola
EX alfa romeo 33 1.7 IE
EX Alfa Romeo 156 1.8TS 2001g - Lokacija: Pirot
Da si procackao i ovaj forum video bi da je to standardni kvar narocito na euro 3 motorima i da se uspesno moze zalepiti tecnim metalom.Treba samo dobro osusiti i ocistiti te "kvadratice" odnosno trouglice :-) napuniti tecnim metalom i biti strpljiv i ne davati kontakt barem 24 casa dok to stegne kako valja.
- Joca1992
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.8 TS restyle
Ja sam isto lepo, meni je naprsa bas unutra u tom kvadraticu, dvokomponentni lepak i resis...s tim sto sam ja ubacivao neku sitnu slomljenu plastiku, i preko njega lepak... 

''True Alfa resists all definitions''
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”