upravo tako.G0XY napisao:jer verovatno ne zele da gledaju parce papira,izdato od strane tamo nekog poluinstitucionalnog moto saveza.
Pa vidi, ako neko ima iskustva sa pakovanjem u tesne automobile, onda sam to jaShanirani napisao:Pa malo sa porodicom. Kako cemo svi 4+beba u 156 videcemo.
Razmisli još malo, i pogađaj, imaš pravo najviše jednom da pogađaš...samo razmisli, od ukupnog broja turista koji letuju izvan Srbije, koliko procenata ide u Grčku a koliko u Italiju i ostale zemlje...sve će ti se samo reći.OMP napisao:upravo tako.G0XY napisao:jer verovatno ne zele da gledaju parce papira,izdato od strane tamo nekog poluinstitucionalnog moto saveza.
inace gledam danas sat patrolu na putu za italiju i napisali da mvd nije potrebna sto me bas zacudilo, pa ako nije potrebna za IT zasto je forsiraju za GR ne vidim u cemu je razlika, valjda mvd treba da vazi ili ne vazi za sve zemlje evropeja nigde nisam nasao info da bas grci traze i insistiraju na mvd, cak sam negde i citao da je neko pitao jednom na granici i rekli mu po fazonu moze a ne mora. inace znam i ja par slucajeve gde su grcki policajci odbijali mvd i trazili originalnu dozvolu
Odustali smo od Sitonije i ponovo idemo u Pefkohori upravo zbog sina koji želi u neko veće i življe mesto gde će imati gde da izlazi. Zbog dece se mora žrtvovati.nole1985 napisao:Ja u sredu noć krećem put Pefkohorija, ako ide još neko put Kasandre neka napiše ovde, ako se vidimo negde da se prepoznamo.
Razmisljao sam i da kupim jedan. Oko 150e izlazi sa sve nosacima. Mada ovo nam je prvo porodicno putovanje. Uglavnom sam ja kao klinac isao sa majkom busom. Pa ako budemo redovnije isli pazaricu jedan.alfanatic napisao: Pa vidi, ako neko ima iskustva sa pakovanjem u tesne automobile, onda sam to jaI sada me čeka izazov sa troje odraslih i prtljagom u MiTo, ali rešićemo mi to bez ikakvih problema.
Mada ludnica je bila kad smo nas troje odraslih i klinac (tada 7 godina) putovali u CG 145-icom. Alfa bez klime, putovali pola dana zbog radova na putu i kružili po brdima koje ni lokalci ne poznaju, ostao bez dve gume, jednu 15-icu spakovao pored prtljaga u Alfu da je nosim kući na reklamaciju, nazad išli bolesni, nagluvi i sa trovanjem... ma cirkus![]()
Mislim da nije nerealno da se svi popakujete ako dobro izracionališeš prostor i ako ne preterujete sa prtljagom. Ipak, tebi bi recimo u toj situaciji baš dobro došao krovni nosač. Da li si razmišljao u tom smeru?