Ključevi
- Djokica96
- Garaža: Honda Accord Executive
Od kupovine auta (147) dobio sam dva ključa. Na originalu palim kola, otključavam, zaključavam, međutim dugme za gepek mi takođe zaključava kola umesto da otvori gepek. A na drugom ključu nekad mi prihvati, nekad ne prihvati kod kad ga ubacim u bravu da upalim kola, otključava i zaključava vrata i otvara gepek normalno. Šta da radim da se dovede sve na svoje mesto? 

- veljko1
- Garaža: Volvo V50 DRIVe
ex:Alfa Romeo 156 1.8TS - Lokacija: Backi Jarak_NS
Prvo posetis servis za kljuceve po preporuci nekog sa foruma, mozda je samo baterija...
"When I see an Alfa Romeo go by, I tip my hat."
Henry Ford
Henry Ford
- Djokica96
- Garaža: Honda Accord Executive
Pa s'obzirom da su obe baterije zamenjene čim sam uzeo kola (pre mesec ipo dana), koji servis mi preporučujete? Lokacije Beograd Borča ... nemam za dalje :-D
- ssijak
- Garaža: Alfa Romeo GT 1.9JTD
Meni isto treba mesto gde mogu da sredim daljinsko otkljucavanje na kljucu, ne radi nijedno dugme, probao zamenu baterije ali nista.
- veljko1
- Garaža: Volvo V50 DRIVe
ex:Alfa Romeo 156 1.8TS - Lokacija: Backi Jarak_NS
Mene je kostao novi kljuc 90 evra. Ili da nadjete polovan ISPRAVAN kljuc, pa da narežete samo mač. Al to je nemoguca misija 

"When I see an Alfa Romeo go by, I tip my hat."
Henry Ford
Henry Ford
- mujosuljic2
- Garaža: Alfa Romeo
pozdrav za drustvo i da vas pitam u vezi kljuceva,kad kljuc okrenem i dam kontakt i kad se ugasi grijac i ostale lampice nece kljuc da pali cesto mi se to desava moram vratit kljuc i odma palit da ne cekam da se ista ugasi ,nesto me zeza .hvala na sugestijama
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”