Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
Imas samo konektor za USB,a neko je skinuo originalni prikljucak sa nosacem koji tu treba da stoji.
Tu ince treba da stoji fabricki USB prikljucak za blue&me sistem u kolima,koji kod tebe fali.
nema nista u onoj prastici sto si oznacio prazna je,znaci to je kabl za usl samo mi treba konektor?hvala vam,pretpostavljao sma da je to za usb samo me je bunilo sto onaj dzek ima 5 zica ..gde moze da se nadje usb conector koji meni vali?
imam nosac ali je samo gola plastika,znaci to je kalb od usb-a,samo mi fali origilani prikljucak sa nosacem i ustekam u onaj kabll koji imam i sljakace muzika preko usb?hvala vam puno drugari...
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
nema druze nista,prazna je plastika,samo rupa i oklop plastican zato kazem dali da najdem negde takav deo ispravan sa usb-om da prikljucim na onaj kabl sto sam pokazao na slikama,to me je zanimalo dali je kabal onaj za usb...
Može se skinuti sa drugog vozila koje ima takav sistem.Ovaj moj je demontiran kada sam stavio DVD-GPS multimediju,ali je svakako deo fabričkog CD/MP3 playera,na koga možeš da učitavaš svašta nešto preko tog USB priključka.
Pozdrav svima!
Ja imam Alfu 159 koja ima Blue & me i ima usb priključak u kaseti,ali ja ne znam kako da aktiviram mp3. Koji priljučak treba da bude na suprotnom kraju koji ulazi u mp3,da li je to kabal usb- banana?Ako neko zna,bilo bi lepo da objasni.Hvala unapred.
Kakav pljackash,pa nije od zlata majku mu
Meni je ostao od proslog fabrickog uredjaja i menjao bih se za njega za neki lep zivopisan suncobran za soferku
Po ovim marketima sve su neki odvratni srebrni...
sta fali i srebrni..idem polovinom avgusta na more pa planiram da uzmem bas takav neki ili srebrni ili ono na plavo sto ima da se nadje..daj sta das bolje ista nego nista