Semi (Marko), Smederevo i okolina - 069/19-65-741
Alat, garaza, kanal, hrana, druzenje... Sta god da zatreba pomoci cu koliko sam u mogucnosti, a za vise cemo se snaci nekako

Ja sam u Lici,okolina Plitvickih jezera,al verovatno si vec prosao.alfausrcu napisao:Jel imamo nekog u Hrvatskoj? Prekosutra krecem za Italiju,pa nije lose imati broj kolege. Kolega iz Slovenije je umemorisanPu,pu,pu,da ne cuje zlo
Auto pregledan i u fullu je,ali putujem sa porodicom pa sam u takvim slucajevima uvek paranoik. Uplacena i pomoc na putu
Problem je sto se ja u to vreme nisam udubljivao u pricu. Ja sam hteo da uradim najbolje za svoj auto u tom trenutku, a ocigledno nisam to uradio na pravi nacin, jbg...Ognjen_HN napisao:Krilce/peraja od pumpe se uglavnom prave od razgradive plastike, tj imaju vijek trajanja. Ja kad sam radio veliki servis izricito sam trazio da budu krilca aluminijska i zato me kostala pumpa 48e ako se sjecam dobro nasuprot drugih zamjenskih od 30ak e. Tj morao sam da skinem staru koja je bila ispravna i fabricka, i nadjem takvu istu. Mislim da je dovoljno da zamijenis pumpu...
Vrlo lako moguce da ne prave sa alu perajima za novije alfe....DjomlaN napisao:Koje marke je bila ta pumpa sto je crkla? Meni je ovde majstor u NS rekao da se vise prakticno ne moze naci dobra vodena pumpa i da ni Valeo ne moze da izdrzi 60k km... Sve losije ih prave... Nisam siguran da za novije motore postoje uopste pumpe sa metalnim percima unutra...