Sve o svemu
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Momci ne zanosite se 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
- Bg_Silver
- Garaža: /
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Alo zato toplo i sparno...
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
- Skuks
- Drug Član
- Garaža: 155 1.8ts 16v 1997 Blu Armonico
159 1.9 16v Sportwagon - Lokacija: Beograd - Zemun
- OMP
- Garaža: GP TJet
napred ko jaguar xf a generalno ko neki lexus, ne izgleda lose ali nekako mi izgubila neku alfinu prepoznatljivu notu da tako kazem 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
- Milosch
- Garaža: AR 156 1.8ts
Meni vise liči na BMW,ali sve jedno dobro izgleda,ni unutra nije prenatrpan dugmićima.
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
Evo Mazda - Fiat kolaboracije.. www.automobilemag.com/features/news/150 ... 0553875903
- OMP
mx5 je vrhunski auto za voznju, prodat u ko zna koliko miliona primeraka tako da ovo sa fiatom moze biti pun pogodak 

- Fittipaldi
- Drug Član
- Garaža: KIA Pro Ceed
Z101 mediteran '82 - Lokacija: Beograd
- elas
Krecem sutra na more,pa pitam posto sam skoro izvadio novu vozacku dozvolu plasticnu,da li je potrebna medjunarodna ili ne?

- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ne znam za to ali citam da grckoj nije odobrena pozajmica evropske banke pa ponesi extra cash za svaki slucaj...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- OMP
nova vozacka dozvola nema veze sa medjunarodnom tj ne zamenjuje je!
sto se mvd tice iskustva su razlicita, neko je nikad ne vadi neko pak svake godine vadi iako mu nikad nije zatrebala, iz mog iskustva i ljudi iz mog okruzenja mvd nikad nije zatrebala u GR, na granici te niko ne pita a kad su neki imali susrete sa policijom (sto je bilo jaaako retko) oni su uvek trazili nasu nacionalnu dozvolu jer to smatraju "pravim" dokumentom obzirom da je izdaje drzava a mvd izdaje amss.
zvanicno stoji da moras imati mvd za grcku ali po iskustvima ljudi ona je nepotrebna sad je na tebi kako ces da radis.
sto se mvd tice iskustva su razlicita, neko je nikad ne vadi neko pak svake godine vadi iako mu nikad nije zatrebala, iz mog iskustva i ljudi iz mog okruzenja mvd nikad nije zatrebala u GR, na granici te niko ne pita a kad su neki imali susrete sa policijom (sto je bilo jaaako retko) oni su uvek trazili nasu nacionalnu dozvolu jer to smatraju "pravim" dokumentom obzirom da je izdaje drzava a mvd izdaje amss.
zvanicno stoji da moras imati mvd za grcku ali po iskustvima ljudi ona je nepotrebna sad je na tebi kako ces da radis.
- MiloshBg
- Garaža: No Alfa, no fun...
S' obzirom da vozacka ima cip trebalo bi samo da se upise u postojeci, ali nista me ne bi cudilo ovoj idiotskoj drzavi... Birokratija je cudo!
Alfa Romeo - The car inside the driver.
- elas
Ma znam za ranija iskustva,cak me je grk pre dvegodine zaustavio i dao sam mu isteklu mvd...nije pravio problem.Mada po logici stvari da ova sadasnja nova bi trebala da menja mvd...jer ima u sebi cip pa moguce da postoji i neki drugi jezik ubacen u isti,ja tako razmisljam ali ne mora da znaci da je ispravno,ovde je sve moguce i ne iznenadjujuce

- Rik
- Saradnik Uprave
- Garaža: AR 156 1.9 JTD 2005
Renault Clio 1.2 1999 - Lokacija: Beograd
Pozadi u tabeli, kada sam menjao papirnu za plasticnu, upisali su neke minuse u sva 'prazna' polja, tako da ne znam hoce li ubacivati datum preko toga ili sta vec.
Nadam se da ce cip doci do izrazaja
Izmedju ostalog, videcemo ovih dana.
Sent from my A0001
Nadam se da ce cip doci do izrazaja

Izmedju ostalog, videcemo ovih dana.
Sent from my A0001
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Ja kad sam polagao za C i E kategoriju, morao sam dva puta da pravim novu...
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- junky01
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT - Lokacija: Krusevac
Nemoj da mi verujes na rec ipak treba proveriti jer se sa "pravilima" samaraju od opstine do opstine.
Elem, kada sam sva dokumenta vadio u platici, receni mi je da LK trpi naknadna upisivanja(promena adrese...) a da vozacka i ako poseduje cip mora da se vadi nova ako postoje neke izmene.
Elem, kada sam sva dokumenta vadio u platici, receni mi je da LK trpi naknadna upisivanja(promena adrese...) a da vozacka i ako poseduje cip mora da se vadi nova ako postoje neke izmene.
- OMP
btw u grckoj su danas zatvorene sve banke i nece raditi do 7. jula, cisto ako nekom znaci taj info da ne racuna na banke u gr u tom periodu
Re: Sve o svemu
jeste to sve logicno i tako bi trebalo biti ali na zalost nije.elas napisao:Ma znam za ranija iskustva,cak me je grk pre dvegodine zaustavio i dao sam mu isteklu mvd...nije pravio problem.Mada po logici stvari da ova sadasnja nova bi trebala da menja mvd...jer ima u sebi cip pa moguce da postoji i neki drugi jezik ubacen u isti,ja tako razmisljam ali ne mora da znaci da je ispravno,ovde je sve moguce i ne iznenadjujuce
btw u grckoj su danas zatvorene sve banke i nece raditi do 7. jula, cisto ako nekom znaci taj info da ne racuna na banke u gr u tom periodu
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS