pa radim i ja to privatno....ovo su moje felne..
fora farbanje......pa prvo pripremiis felne sve kao za obicno farbanje....
kupis foliju koja ti se svidja...
za 4 felne 15" ti treba oko 2kvadrata.....tu imas ono ...i za ponavljanje ako ti prvi put ne ispadne lepo......treba ti aktivator...lak...postupak ti je sledeci..
voda se zagreva na odredjenu temperaturu....oko 28-30 stepeni....
iseces folijju po meri..zavisi kolika je felne...iseceno parce razvuces na povrsinu vode....zatim aktivator naprskas po foliji..i onda sledi potapanje..... to ti je ukratko..
Nije to ono sto sam mislio da jeste......gledao sam kako potope felnu u neku prosaranu tecnost i kad je izvade sare ostanu na felnu. Valjda na foru elektriciteta....
kvalitetno je isto kao da si je ofarbao...samo sto naravno sare onakve nikad neces da imas kao sa folijama....ja vozim vise od godinu dana...nigde se nisu ogrebale....
pa ja radim sam....mozes odneses negde na peskiranje...5e je po felni....a celu pripremu nzm..koliko ce da ti uzme neki majstor....30-40e......sve zavisi..kako ko...
Apsolutno tako posle nanosenje folije lakiraju se ........skidaju se samo ako sam to uradis....inace ovako nema sanse.....ja vec dve godine vozim zimski i letnji set felni...ne menjaju se....